Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O vedetă de primă mână de la Hollywood lansează o linie de mobilier

Publicat:

Numarandu-se printre putinele persoane de pe glob care nu mai au nevoie de vreo introducere, a decis sa se aventureze putin in afara sferei sale de activitati.


Starul din a declarat ca a cochetat cu ideea de a se implica in realizarea de mobilier si chiar de creatii arhitecturale inca din 1990, cand a descoperit lucrarile unor nume sonore din acest domeniu, cum ar fi si .

"L-am descoperit pe in universitate, cand cautam o alternativa care sa ma scape de orele de franceza. Pe…

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Monica Tatoiu a descoperit ca are un frate secret, in urma cu un an. Cum a reacționat vedeta: „Ne-am gasit...”

01:26, 15.05.2024 - Monica Tatoiu, una dintre cele mai indragite vedete din Romania a facut dezvaluiri neașteptate. Femeia de afaceri marturisește cum a aflat de un frate vitreg, in urma cu un an, atunci cand se afla in Statele Unite ale Americii. Care a fost reacția sa cand a auzit vestea!

O romanca de 62 de ani din Spania s-a indragostit de un fals Brad Pitt pe Tik Tok și a inceput sa ii trimita bani

11:40, 30.03.2024 - O romanca de 62 de ani stabilita de 12 ani in Spania a cazut victima unei escrocherii cibernetice, dupa ce a fost contactata de o persoana care s-a dat drept Brad Pitt. I s-a parut bizar ca celebrul star de la Hollywood a ajuns tocmai la ea, dar – spune ea – a primit suficiente dovezi ca nu avea de-a…

VEDETA AFRO-AMERICANA Beyonce lanseaza primul sau album country

12:10, 29.03.2024 - Beyonce, cunoscuta cantareața de muzica pop și R&B, debuteaza in lumea muzicii country cu primul sau album, inspirat din Texas, statul sau natal. The post VEDETA AFRO-AMERICANA Beyonce lanseaza primul sau album country first appeared on Informatia Zilei .

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Bruce Willis a implinit 69 de ani! A fost sarbatorit de toate femeile din viața lui: „Suntem recunoscatoare ca te avem!”

18:01, 21.03.2024 - Bruce Willis a implinit 69 de ani, marți, pe 19 martie. Starul de la Hollywood, care sufera de demența, a fost aniversat in sanul familiei sale. Soția lui, Emma Heming, alaturi de care are doua fetițe, Mabel (11 ani) și Evelyn (9 ani), i-a transmis un mesaj emoționant, prin intermediul rețelei sociale…

Un operator feroviar ceh lanseaza o a doua linie spre Ucraina

20:40, 18.03.2024 - Operatorul feroviar ceh RegioJet va lansa, incepind cu 27 martie, o a doua linie spre Ucraina prin ia Slovacia catre Chop, in plus fața de linia existenta prin localitatea poloneza Peremyshl. Ținind cont de conexiunea din Chop, durata calatoriei de la Praga la Kiev va fi de aproximativ 22 de ore, cu…

Cum si-a revenit Demi Moore dupa intervenția estetica nereușita la fața

10:31, 13.03.2024 - Cum si-a revenit Demi Moore dupa intervenția estetica nereușita la fața Actrița americana Demi Moore a fost in centrul atenției la celebrul eveniment Vanity Fair Oscar Party, desfașurat duminica la Hollywood. Vedeta in varsta de 61 de ani arata formidabil și demonstreaza de ce este considerata una dintre…

Actorul roman Sebastian Stan, discurs emoționant dupa ce a primit Ursul de Argint: „Pentru un baietel din Romania, inseamna foarte mult”

15:51, 28.02.2024 - Avem cu ce ne mandri! Actorul de origine romana Sebastian Stan (41 de ani) a fost distins zilele trecute cu trofeul Ursul de Argint, pentru interpetarea sa in filmul „A Different Man”. Starul de la Hollywood a spus ca s-a simțit magulit și ca acest premiu inseamna enorm pentru el, noteaza click.ro.…


Ce parere ai despre aceasta stire?