Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O variantă creştină a JIHADULUI apare în Ucraina

Publicat:

, liderul Bratstvo (Fratia), o organizatie politica extremista din Ucraina, este gata sa formeze o versiune crestina a talibanilor si sa declanseze un "razboi sfant" impotriva Rusiei.

Korchynsky se declara convins ca noua ideologie va contine "elemente mesianice crestine si islamice jihadiste". Pe langa formatiunea talibana, noua grupare se va inspira din tacticile folosite de Hezbollah si Al-Qaeda.

Potrivit extremistul ucrainean, singura solutie de rezolvare a conflictul din sud-estu tarii vecine este sa porneasca un jihad impotriva Rusiei.

Korchynsky,…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crescuți sub amenințarea focului. Copiii din Ucraina incearca sa se adapteze pentru a supraviețui invaziei Rusiei: „Vreau sa cred ca razboiul se va sfarși curand”

09:56, 29.05.2024 - Deși razboiul nu lasa intotdeauna cicatrici vizibile, lasa urme adanci in conștiința celor care traiesc conflictul sangeros. La cei 12 ani ai sai, Lera Vasilenko invața sa mearga din nou. Cu pași timizi la inceput, insa din ce in ce mai increzatoare in forțele proprii, relateaza BBC

Cum ne poate afecta razboiul electronic al Rusiei. Ce este Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliența

13:16, 20.05.2024 - Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliența avertizeaza ca Rusia desfașoara un razboi electronic in estul Romaniei. Acest tip de razboi a devenit un element central al invaziei Federației Ruse in Ucraina, afectand insa și statele NATO.

Concluziile unor jocuri de razboi britanice ce simuleaza o a doua președinție Trump, de la relația cu NATO la razboiul din Ucraina

12:40, 14.05.2024 - NATO s-ar putea destrama daca fostul președinte american Donald Trump caștiga al doilea mandat la Casa Alba, potrivit unor jocuri de razboi in care sunt simulate reacții ale țarilor NATO, ale Chinei, dar și ale Ucrainei și Rusiei.

Ucraina poate caștiga razboiul cu banii rușilor. „Sistemul financiar occidental gazduiește mulți bani parcați de oligarhi”

06:05, 14.05.2024 - Ucrainenii ar putea caștiga in timp relativ scurt razboiul daca ar primi activele inghețate ale Rusiei din Occident, circa 300 de miliarde de euro, susține experta Iulia Joja. SUA au trecut o lege care le permite sa faca acest lucru, iar la nivelul UE au fost propuse deja masuri similare.

Reuters: Moscova limiteaza drastic deplasarile oficialilor in strainatate

14:41, 19.04.2024 - Moscova se teme de spionaj. Astfel ca, Rusia face tot mai dificila deplasarea in strainatate pentru unii oficiali, din cauza temerilor ca puterile straine ar putea incerca sa obțina acces la secrete de stat intr-un moment in care se desfașoara cea mai grava criza a relațiilor cu Occidentul din ultimii…

Misiune: Crimeea. Cum au reușit ucrainenii sa cucereasca „Turnurile Boiko” din Marea Neagra și cum ii ajuta in razboiul cu Rusia

18:00, 08.04.2024 - Capacitațile militare ale Rusiei pe cer, pe apa și pe uscat au avut de suferit dupa ce Ucraina a recapatat controlul asupra platformelor de foraj petrolier situate in Marea Neagra in toamna anului trecut, a anunțat serviciile de informații militare ucrainene pe 8 aprilie, potrivit The Kyiv Independent.

Previziunea sumbra a lui Zelenski: „Ucraina va pierde razboiul, daca Congresul nu ajuta Ucraina”

10:35, 08.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, intr-un moment in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP.

Masurile punitive ale UE cu privire la active blocate si impunerea unor taxe produselor agricole rusesti vor avea ”consecinte”, ameninta Kremlinul

14:56, 22.03.2024 - ”Daca aceste decizii (cu privire la active) sunt puse in aplicare, ele vor avea consecinte foarte grave asupra celor care le-au luat”, ameninta un purtator de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov. ”Consumatorii europeni vor avea de suferit”, daca UE impuse taxe produselor agricole rusesti, in…


Ce parere ai despre aceasta stire?