Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O rachetă Antares, ce transporta o capsulă Cygnus către SSI, a explodat la scurt timp după lansare

Publicat:

O racheta americana Antares ce transporta o capsula Cygnus catre Stația Spațiala Internaționala (SSI) a explodat marți seara la cateva secunde dupa lansare, in statul american Virginia, a anunțat canalul TV al Agenției spațiale a SUA (NASA), citat de Reuters, AFP și DPA.

Foto: (c) XINHUA FLUX

Racheta, construita de , a fost lansata de la baza aeriana Wallops din statul Virginia, la ora locala 18:22 (22:22 GMT) și a explodat la câteva secunde.

Cauza accidentului nu se cunoaște deocamdata.

Orbital Sciences…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA interzic importurile de la 26 de companii chineze, din cauza muncii fortate

06:56, 17.05.2024 - Statele Unite au blocat joi importurile de la 26 de comercianti chinezi de bumbac sau depozite, ca parte a efortului de a elimina din lantul de aprovizionare al SUA bunurile fabricate cu munca fortata a minoritatilor uigure, transmite Reuters, conform News.ro.

Olaf Scholz s-a enervat din cauza presiunilor Rusiei: S-a dus in Suedia sa vada cum se fac recrutarile in Armata

21:00, 14.05.2024 - Germania trebuie sa gaseasca modalitati de a-i convinge pe oameni sa se inscrie pentru o cariera militara, a declarat marti cancelarul Olaf Scholz, in timp ce tara sa, in fata tensiunilor cu Rusia, analizeaza recrutarea ca o posibila modalitate de a-si spori apararea, relateaza Reuters.

Presa rusa: O racheta ucraineana a lovit un bloc de locuinte din Belgorod. Cel putin 7 persoane au fost ucise

13:35, 12.05.2024 - Cel putin sapte persoane au fost ucise si 15 ranite dupa ce un bloc de apartamente cu mai multe etaje s-a prabusit partial din cauza unei lovituri cu rachete ucrainene in orasul rus Belgorod, in apropiere de granita cu Ucraina, relateaza Reuters si news.ro , citand presa rusa.

Partea superioara a turnului de televiziune din Harkov s-a prabusit dupa un atac cu racheta al Rusiei

23:05, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt in doua, iar partea sa superioara a cazut la pamant, arata imagini obtinute de Reuters, dupa ceea ce oficialii locali au declarat ca a fost probabil un atac cu racheta al Rusiei asupra acestei infrastructuri de televiziune.

Coreea de Sud in alerta: Phenianul a lansat o racheta balistica neidentificata spre Marea de Est

04:35, 18.03.2024 - Coreea de Nord a lansat luni o racheta balistica, a anuntat armata de la Seul, unde se afla secretarul de stat al SUA Antony Blinken pentru a se intalni cu inalti oficiali si a participa la un summit privind democratia, relateaza AFP si Reuters, citate de AGERPRES. "Coreea de Nord a lansat o racheta…

(video) Eșec pentru Japonia: Momentul in care o racheta explodeaza, la cateva secunde dupa lansare

14:00, 13.03.2024 - Kairos, o racheta fabricata de compania japoneza Space One, a explodat, miercuri, la cateva secunde dupa lansare, relateaza Reuters. Eșecul survine in contextul in care guvernul și investitorii iși sporesc sprijinul pentru acest sector, pe fondul consolidarii securitații naționale și al cererii tot…

Momentul in care o racheta japoneza explodeaza la cateva secunde dupa lansare

10:16, 13.03.2024 - Kairos, o racheta fabricata de compania japoneza Space One, a explodat, miercuri, la cateva secunde dupa lansare, relateaza Reuters. Eșecul survine in contextul in care guvernul și investitorii iși sporesc sprijinul pentru acest sector, pe fondul consolidarii securitații naționale și al cererii tot…

Un echipaj format din trei americani și un rus a fost lansat din Florida catre Stația Spațiala

11:21, 04.03.2024 - O racheta SpaceX care transporta trei astronauți americani și un cosmonaut rus a decolat din Florida. Nava se indreapta catre Stația Spațiala Internaționala (ISS). Capsula care ii transporta a mai fost folosita in misiuni spațiale. O racheta SpaceX care transporta trei astronauți americani și un…


Ce parere ai despre aceasta stire?