Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O numeau Pinocchio sau Dumbo, dar acum bărbaţii nu îşi pot lua ochii de la ea

Publicat:

Un numar uimitor de 88 la suta din femei au recunoscut recent ca ar modifica cel putin un element al corpului lor, cu ajutorul chirurgiei plastice... in cazul in care si-ar permite, scrie .

Dar pentru modelul banii nu sunt o bariera. Ca rezultat, ea a cheltuit 60,000 de lire sterline pe mai multe proceduri de chirurgie plastica, proceduri care i-au transformat complet aspectul fizic.

Ea a suferit o operatie la nas, marirea sanilor, marirea buzelor, micsorarea urechilor si o gramada de injectii cu Botox.

Aceasta a declarat…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jumatate din barbații de peste 50 de ani se confrunta cu marirea prostatei. Ce recomanda specialiștii

12:20, 16.06.2024 - Unul din doi barbați care trec de 50 de ani sunt afectați de o anumita creștere a prostatei. Acest lucru se intampla pe fondul inaintarii in varsta și poate cauza probleme de urinare și afecteaza semnificativ calitatea vieții. Medicii de la Spitalul Clinic CFR din Timișoara vin cu indicații și recomandari.

Mai sunt doi ani pana la razboiul NATO-Rusia - evaluarea unui important general NATO

08:25, 06.06.2024 - Șeful armatei norvegiene, generalul Eirik Kristoffersen evalueaza ca fereastra pentru ca Europa sa fie pregatita de razboiul cu Rusia este mult mai mica decat s-a apreciat inițial, informeaza Daily Mail.

Barbații vor botox și facelift. Care sunt cele mai cautate tratamente estetice masculine in 2024

10:25, 25.05.2024 - Ne aflam in mijlocul unei noi tendințe – ascensiunea tratamentelor estetice masculine. Barbații cauta in tratamentele cosmetice aceleași beneficii de care s-au bucurat femeile de-a lungul anilor.

Boris Johnson cere statelor occidentale sa ajute Ucraina: Daca va cadea, va fi o catastrofa

18:00, 13.04.2024 - Afirmatiile au fost facute in cadrul unui editorial publicat in Daily Mail, in care Boris Johnson face apel la statele occidentale sa ofere Ucrainei sprijinul de care are nevoie, potrivit fluierul.ro. „ Daca Ucraina cade, va fi un punct de cotitura catastrofal in istorie – și o umilința totala pentru…

Ronald Gavril și Anamaria Prodan, sarut patimaș sub ochii fanilor. Ipostaza tandra in care puțini au avut ocazia sa-i vada

17:40, 12.04.2024 - Ronald Gavril și Anamaria Prodan și-au luat prin surprindere fanii cu un sarut patimaș. Impresara a publicat in mediul online o imagine care a captata atenția tuturor. Aceasta s-a lasat pozata intr-o ipostaza tandra alaturi de iubitul ei.

Tu ai auzit de Cafeneaua Mamicilor? Este locul perfect pentru mamici, dar și pentru cei mici! (VIDEO)

20:20, 03.04.2024 - Zilele trecute am „gasit” in Turda un alt loc plin de liniște și energie buna și am zis ca trebuie sa impartașesc experiența mea și cu voi. Acum cateva zile, am fost sunata de o prietena veche de-ale mele, care acum este casatorita și are și un copilaș de trei anișori. Dupa o discuție simpla și banala,…

104 ani pentru Ioana Palcau, o femeie din Alba Iulia. ”Sa ne bucuram dimineața cand deschidem ochii și vedem soarele”

12:15, 27.03.2024 - Doamna Ioana Palcau a implinit 104 ani și, la fel ca in anii trecuți, am vizitat-o pentru a o felicita. Am gasit-o in mijlocul familiei, bucuroasa de oaspeți și zambitoare, dornica sa ne spuna povești, parca desprinse din carțile de istorie, din vremurile Primului Razboi Mondial. Doamna Palcau ne-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?