Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O fostă şefă a Guvernului danez îl acuză pe un fost preşedinte francez de gesturi inadecvate

Publicat:

Helle Thorning-Schmidt, prima femeie prim-ministru in Danemarca, scrie in memoriile sale ca fostul presedinte francez d'Estaing a facut un gest neadecvat in timpul unui dineu, gest care astazi poate fi „perceput ca hartuire sexuala”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carla Bruni-Sarkozy, audiata ca suspect intr-o ancheta legata de sotul sau, fostul presedinte francez

20:45, 02.05.2024 - Carla Bruni-Sarkozy, sotia fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy, este audiata joi in calitate de suspect intr-un dosar al anchetei tentaculare asupra finantarii libiene a campaniei prezidentiale a sotului sau in 2007, informeaza AFP.

Ce a spus primul martor din procesul penal al lui Trump. Fostul președinte acuza ca e persecutat politic cu „procesele lui Biden”

21:51, 22.04.2024 - Primul martor a fost audiat luni in cadrul procesului penal al lui Donald Trump, dupa ce ambele parți au prezentat juriului declarațiile de deschidere. Fostul președinte a dat o declarație scurta in care acuza ca este persecutat politic și ca „acestea sunt procesele lui Biden”.

Basescu l-a taxat pe Ciolacu dupa verdictul in dosarul Roșia Montana: Micime pana dincolo de limite

11:30, 10.03.2024 - Fostul președinte l-a acuzat pe șeful Guvernului ca exploateaza politic victoria din procesul Roșia Montana. Tot ce a facut pana acum Marcel Ciolacu este doar sa ii gaseasca vinovați pe reziștii lui Drula, susține Basescu."PNL este PSD 2. Ma uitam ce veselie era pe Ciolacu, ca platim 7,7 miliarde din…

Marcel Ciolacu, intrevedere importanta cu noul presedinte al BEI: Vom accelera implementarea proiectelor comune

16:21, 08.03.2024 - "Banca Europeana de Investitii este un partener cheie si strategic pentru Romania. Urmeaza sa acceleram implementarea proiectelor noastre comune cu sprijinul noului presedinte Nadia Calvino", a transmis Ciolacu, intr-un mesaj postat pe rețeaua X (fosta Twitter) a Guvernului.Potrivit premierului, un…

VIDEO: Dumitrița Gliga, aleasa președinte al PSD Mureș, cu unanimitate de voturi

23:10, 23.02.2024 - Deputatul social-democrat Dumitrița Gliga a fost aleasa vineri, 23 februarie, cu unanimitate de voturi, 567, in funcția de președinte al PSD Mureș. Alegerile au avut loc in cadrul Conferinței Județene a Partidului Social Democrat Mureș, eveniment organizat in Sala Mare a Palatului Culturii din Targu…

Ministrul danez al Apararii avertizeaza ca Rusia ar putea ataca NATO in 3-5 ani

17:45, 09.02.2024 - Danemarca ar trebui sa isi accelereze investitiile militare dupa ce noi informatii indica faptul ca Rusia se reinarmeaza mai repede decat era de asteptat si ca ar putea ataca o tara NATO in termen de trei pana la cinci ani, a declarat vineri ministrul danez al Apararii. „Capacitatea Rusiei de a produce…

Rusia ar putea ataca NATO in 3-5 ani, avertizeaza ministrul danez al Apararii. „Exista motive sa fim cu adevarat ingrijorati”

17:16, 09.02.2024 - Danemarca ar trebui sa isi accelereze investitiile militare dupa ce noi informatii indica faptul ca Rusia se reinarmeaza mai repede decat era de asteptat si ca ar putea ataca o tara NATO in termen de trei pana la cinci ani, a declarat vineri ministrul danez al apararii, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?