Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O fetiță din Egipt a murit în timpul unei proceduri de circumcizie

Publicat:

O fetița de 13 ani din Egipt a murit in timp ce era circumcisa de un medic dintr-un satuc din nordul capitalei Cairo. Fata a murit din cauza unei scaderi bruște de tensiune provocate de un șoc traumatic.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Gaza, ziua 209. Hamas da de inteles ca ar putea accepta un armistitiu

09:40, 03.05.2024 -   Reprezentanții Hamas sugereaza ca ar putea accepta un armistițiu. Ei analizeaza propunerea facuta in cadrul negocierilor de pace de la Cairo. O delegație a Hamas va merge in Egipt pentru a purta discuții. Un lider Hamas a declarat joi ca grupul studiaza cea mai recenta propunere de incetare a focului…

De ce au murit fetița de patru și bunica ei din Calarași, de fapt. Ce au descoperit inspectorii DSV in timpul anchetei

15:56, 01.05.2024 - O bunica și nepoțica ei de doar patru au murit an urma cu o zi, in Calarași. Cele doua se aflau in doua spitale diferite, astfel ca dupa deces, au urmat o mulțime de cercetari la fața locului. Inspectorii DSV au finalizat ancheta și au venit cu primele concluzii in ceea ce privește cauza morții.

O fetița de 4 ani a murit dupa ce a sarit in fața unei mașini, in Oraștie

10:15, 27.04.2024 - O fetita de patru ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Un mire a murit in timpul petrecerii de logodna, dupa ce a cazut și s-a taiat la gat

10:31, 12.03.2024 - Un barbat din Marea Britanie, care a emigrat in Australia pentru a deveni ofițer de poliție, a murit dupa ce a cazut și s-a taiat la gat in timpul petrecerii pentru logodna sa, relateaza BBC. 

VIDEO Pedeapsa crunta: Ghidul suprem al Frației Musulmane și șapte lideri au fost condamnați la moarte in Egipt

18:40, 05.03.2024 - Un tribunal special din Cairo a condamnat luni opt lideri ai Fratiei Musulmane, printre care ghidul suprem al confreriei acum interzise in Egipt, la pedeapsa cu moartea pentru violentele din 2013 in urma destituirii islamistului Mohamed Morsi de catre actualul presedinte Abdel Fattah al-Sissi, informeaza…

O fetita de 1 an si 6 luni a murit din cauza rujeolei, in Bacau

01:52, 01.03.2024 - O fetita in varsta de 1 an si 6 luni a murit din cauza rujeolei, aceasta nefiind vaccinata ROR, informeaza un comunicat de presa al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Bacau remis, joi, la solicitarea AGERPRES. „Pacienta, in varsta de 1 an si 6 luni, a fost supusa unui transplant hepatic de la donator…


Ce parere ai despre aceasta stire?