Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O fetiță a fost umilită și forțată de mama ei să mestece cioburi: ,,Este vorba de un abuz grav"

Publicat:

Gestul brutal pe care l-a facut o mama din fetiței sale. Aceasta a fost umilita și forțata de mama ei sa mestece cioburi de sticla. Femeia a primit opt ani de inchisoare deoarece a fost acuzata ca avea un comportament mult prea violent asupra copilului ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gestul facut de Alex Dobrescu, deși Cristina Cioran are ordin de protecție impotriva lui. „Daca vrei iți arat, este șocant”

14:11, 18.06.2024 - Cristina Cioran a reușit sa obtina recent, ordin de protecție impotriva fostului ei iubit, Alex Dobrescu, insa se pare ca acesta nu vrea sa renunte la mama fetitei lui. Fosta prezentatoare TV a dezvaluit ca Alex inca ii trimite mesaje de dragoste, deși ea este implicata intr-o alta relație cu un alt…

O fetița de 11 ani din Marea Britanie, a murit de stop cardiac, la doar o zi dupa externare

19:11, 16.06.2024 - Annabel Greenhalgh, o fetița de 11 ani din Warwick a fost gasita moarta de tatal ei a doua zi dupa ce a fost trimisa acasa de la Spitalul Warwick in octombrie 2022. Inițial, medicii au diagnosticat-o cu constipație, și au externat-o.

Tragedie fara margini in Spania! O romanca si-a pus capat zilelor in fata celor doi copii. Fetița ar fi incercat sa o traga de la geam, insa femeia n-a renunțat

19:21, 19.05.2024 - Tragedie intr-o familie de romani din Spania, acolo unde mama a decis sa-si puna capat zilelor, sub privirea ingrozita a copiilor ei, care au privit neputincioși cum mama lor se arunca de la geam. Mai mult, fețita ei ar fi incercat sa o determine sa renunțe la gestul sinucigaș.O femeie din Maramureș,…

O fetița nascuta surda si-a recapatat auzul datorita unei terapii revolutionare. Acum, Opal aude aproape normal

12:21, 09.05.2024 - O fetita de un an și jumatate din Marea Britanie si-a dobandit simtul auzului dupa ce a devenit prima persoana din lume care a luat parte la un studiu clinic revolutionar de testare a unei noi terapii genice.

O fetita de 18 luni poate sa auda pentru prima data datorita unei noi terapii genice

10:50, 09.05.2024 - O fetita din Marea Britanie si-a dobandit simtul auzului dupa ce a devenit prima persoana din lume care a luat parte la un studiu clinic revolutionar de testare a unei noi terapii genice, relateaza joi DPA/PA Media, potrivit Agerpres.

Andreea Ibacka, intrebari incomode din partea fiicei in varsta de 5 ani: „Observa niște treburi in casa”

14:55, 06.05.2024 - Andreea Ibacka a fost luata prin surprindere de curiozitațile pe care le are Namiko, fiica ei in varsta de 5 ani. Soția lui Cabral incearca sa le ofere o educație aleasa celor doi copii ai sai și iși dorește ca cei doi sa se descurce in viața.De cand a crescut, Namiko a inceput sa puna tot mai multe…

Fosile ale unei reptile marine gigantice, descoperite de o fetita de 11 ani si de tatal ei in Marea Britanie VIDEO

14:35, 18.04.2024 - Un maxilar fosilizat descoperit de o fetita britanica si de tatal ei pe o plaja din comitatul Somerset, Anglia, apartine unei reptile marine gigantice care a trait in urma cu 202 milioane de ani si care a fost, se pare, unul dintre cele mai mari animale ce au trait vreodata pe Terra.


Ce parere ai despre aceasta stire?