Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie a încercat să aducă în ţară o geantă plină cu medicamente veterinare nedeclarate: De unde le-a luat

Publicat:

O cetațeanca a Ucrainei risca sa fie sancționata contravențional, dupa ce a incercat sa intre in țara cu o geanta plina cu medicamente veterinare, pe care nu le-a declarat. Cazul a fost inregistrat joi, 2 februarie, in PTF Otaci.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Pot crea aliații un scut aerian in Ucraina așa cum au facut in cazul atacului Iranului asupra Israelului?

17:40, 14.04.2024 - Israelul a reușit sa respinga un atac masiv cu rachete și drone din partea Iranului, forțelor proxy din Irak, Liban și Yemenului datorita mijloacelor care lipsesc cu desavarșire Ucrainei, iar unele dintre ele nu sunt deloc disponibile.

O femeie a primit arsuri dupa ce a incercat sa aprinda focul in soba cu motorina

10:15, 26.03.2024 - O femeie in virsta de 85 de ani a suferit arsuri pe suprafața corpului, dupa ce a incercat sa aprinda focul in soba cu motorina. Cazul a avut loc in dupa amiaza zilei de 25 martie 2024 intr-o gospodarie din localitatea Țarigrad, raionul Drochia. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:20.…

A incercat sa aprinda focul in soba cu motorina: O femeie, transportata la spital cu arsuri

09:50, 26.03.2024 - O femeie in varsta de 85 de ani a suferit arsuri pe suprafața corpului, dupa ce a incercat sa aprinda focul in soba cu motorina. Cazul a avut loc in dupa amiaza zilei de 25 martie 2024 intr-o gospodarie din localitatea Țarigrad, raionul Drochia.

(video) Un cetațean strain a incercat sa mituiasca o politista de frontiera: Cum a reacționat omul legii

20:05, 19.03.2024 - Un cetațean al Ucrainei a incercat sa mituiasca o polițista de frontiera, pentru a-i facilita ieșirea din Republica Moldova cu un ansamblu rutier, fara sa dețina toate actele necesare. Cazul a avut loc ieri, la punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Povestea emoționanta a hanoracului de dama

16:30, 18.03.2024 - Cand vorbim de hanorace de dama vorbim de Fashion Days, unde diversitatea este la ea acasa. O varietate de modele, material și culori ne atrag și cu siguranța vom gasi hanoracul perfect pentru noi. Povestea hanoracului este una absolut incantatoare, veți vedea. A fost odata ca niciodata, o bucata de…

Scene infioratoare in Capitala! S-a urcat pe capota mașinii fostei iubite și a inceput sa loveasca in parbriz și sa o amenințe pe femeie!

13:55, 13.03.2024 - Au fost momente de groaza pentru o femeie, care a ajuns sa se baricadeze, pur și simplu in mașina, pentru a se adaposti de fostul iubit. Barbatul s-a urcat pe capota autoturismului in care se afla femeia și a lovit puternic parbrizul. Scenele provocate de individul furios au fost filmate. Cazul a ajuns…

Un lot de preparate pentru injectarea faciala, confiscat la vama Palanca: Cine a incercat sa aduca marfa in țara

10:35, 06.03.2024 - O femeie straina de 25 de ani este cercetata de oamenii legii dupa ce aceasta a incercat sa introduca in țara mai multe preparate pentru injectari faciale, toate nedeclarate vamal. Cazul a fost inregistrat la vama Palanca pe sensul de intrare in țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?