Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie a fost răpită de tatăl ei vitreg când avea doar 11 ani și obligată să se „căsătorească” cu el. Au avut împreună nouă copii

Publicat:

O femeie a fost rapita de tatal ei vitreg cand avea 11 ani și dusa in Mexic, unde a fost obligata sa intrețina relații sexuale cu el din care au rezultat noua copii. Aceasta a reușit sa scape dupa ce...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. O femeie iși cauta fiica disparuta! Lamaița crede ca fata ei a fost rapita: „Are doi copilași” / VIDEO

18:05, 17.04.2024 - O femeie nu știe ce sa mai faca pentru a da de urma fiicei sale! Lamaița crede ca fata ei, care a disparut, ar fi fost rapita. Ea are acasa doi copilași mici. Ce a marturisit mama ei, in exclusivitate pentru Acces Direct.

O femeie este obligata de mama sa se casatoreasca cu fostul surorii sale care a decedat. De ce nu ii respecta dorințele

17:00, 16.04.2024 - O femeie a cerut ajutor in mediul online dupa ce sora ei a murit, iar mama ei o obliga sa se casatoreasca cu soțul acesteia pentru a-i crește copiii. Iata ce marturisiri tulburatoare a facut!

Percheziții in Cluj intr-un dosar de proxenetism. Femeie obligata sa se prostitueze in Germania

14:10, 03.04.2024 - Șapte percheziții au fost puse in aplicare, in data de 3 aprilie, in județele Cluj, Mureș și Bistrița-Nasaud intr-un dosar privind savarșirea infracțiunii de trafic de persoane și proxenetism.

Xtra Night Show. Iasmina Hill, vacanța de coșmar alaturi de copii și soțul milionar. Prin ce peripeții au trecut in Mexic: „A trebuit sa...”

13:26, 26.03.2024 - Au crezut ca vor avea o vacanța de vis, dar lucrurile nu au stat deloc așa, din contra. Iasmina Hill și soțul, impreuna cu cei doi copii, au mers pe cel mai scump vas de croaziera din lume, dar au dat de probleme.

Sfarșit tragic pentru o familie de romani stabiliți in Italia. O femeie și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu

11:55, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un oraș din nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

Cumplit! Doi copii, gasiți morți intr-o casa din Dolj/O femeie, in stare grava

10:20, 11.03.2024 - O nenorocire s-a abatut asupra unei familii din județul Dolj. Din primele informații, doi copii au fost gasiți fara suflare, luni dimineața, 11 martie, intr-o casa din localitatea Desa. O femeie, bunica gemenilor, a fost dusa la spital. Doi minori gemeni de 9 ani din comuna Desa, judetul Dolj, au fost…

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.

O femeie s-a suparat pe copii și a lasat moștenire averea ei de 2,8 milioane $ pisicilor și cainilor ei

12:26, 29.01.2024 - O femeie in varsta și bogata din China a decis sa-și lase intreaga avere estimata la 20 de milioane de yuani, adica 2,8 milioane de dolari, pisicilor și cainilor ei, spunand ca animalele ei de companie i-au fost mereu alaturi, in timp ce cei trei copii au neglijat-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?