Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O familie de revoluționari. Străbunicul, pașoptist și deputat în Adunarea Electivă care l-a ales pe Al. I. Cuza domnitor, strănepotul „Gavroche“, pe baricade la Revoluția din 1989 FOTO

Publicat:

Continue reading O familie de revoluționari. Strabunicul, pașoptist și deputat in care l-a ales pe Al. I. Cuza domnitor, stranepotulGavroche“, pe baricade la Revoluția din 1989 FOTO at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Hellvig: „Un candidat fara suficient conținut politic ori fara niscaiva acoperire populara trebuie macar sa fie un om bun și integru. Altfel, te indrepți vertiginos catre turnee de amatori”

01:10, 20.04.2024 - Continue reading Hellvig: „Un candidat fara suficient conținut politic ori fara niscaiva acoperire populara trebuie macar sa fie un om bun și integru. Altfel, te indrepți vertiginos catre turnee de amatori” at Info real.

Ioan Hosu, Universitatea Babes Bolyai Cluj: Traversam un proces de acomodare la noi provocari. Oamenii nu mai vor 3-5 ani de facultate. Politica la nivel european este de schimbare catre microcredite, unde trainingul si formarea o fac antreprenori

11:10, 12.04.2024 - Continue reading Ioan Hosu, Universitatea Babes Bolyai Cluj: Traversam un proces de acomodare la noi provocari. Oamenii nu mai vor 3-5 ani de facultate. Politica la nivel european este de schimbare catre microcredite, unde trainingul si formarea o fac antreprenori at Info real.

MARIZA transmite un mesaj video publicului din Romania

08:20, 04.04.2024 - Bucuresti, 03 aprilie, 2024 –MARIZA, diva muzicii fado, concerteaza in Romania pe data de 18 mai la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00 Continue reading MARIZA transmite un mesaj video publicului din Romania at Tabu.

ULUITOR! Cum arata apartamentul de DOUA MILIOANE de euro pe care Dragomir i l-a vandut lui „Pescobar”: „N-ai vazut așa ceva nici in Dubai, nici in filme nu vezi”

18:10, 30.03.2024 - Continue reading ULUITOR! Cum arata apartamentul de DOUA MILIOANE de euro pe care Dragomir i l-a vandut lui „Pescobar”: „N-ai vazut așa ceva nici in Dubai, nici in filme nu vezi” at Info real.

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș: Primarul Ion Petrovai din Petrova a semnat adeziunea la PSD

19:00, 25.03.2024 - Echipa PSD Maramureș se intarește tot mai mult in drumul catre o comunitate puternica și unita, grație primarilor destoinici și dedicați. Un astfel de primar este și Ion Petrovai din Petrova, care a decis sa iși continue parcursul politic și administrativ alaturi de social-democrații maramureșeni. ”Semnand…

Inconștiența la volan pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, un șofer de 22 de ani a ramas pieton patru luni dupa ce a fost surprins de aparatele radar ruland cu peste 200 km/h in localitate

10:10, 21.03.2024 - Continue reading Inconștiența la volan pe al doilea cel mai periculos drum din Cluj, un șofer de 22 de ani a ramas pieton patru luni dupa ce a fost surprins de aparatele radar ruland cu peste 200 km/h in localitate at Info real.

Care sunt sansele ca efervescenta din jurul Bitcoin sa continue?

22:40, 14.03.2024 - Cu o crestere semnificativa și o atenție sporita, ingrijorarile cu privire la corecții de preț și riscurile reglementarilor restricționatoare raman in prim-plan. Dupa o perioada de stagnare, Bitcoin a cunoscut o revenire puternica, alimentata de entuziasm pentru investiții noi, ingrijorarile geopolitice…


Ce parere ai despre aceasta stire?