Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O dronă militară a căzut în curtea unei case

Publicat:

Locatarii unui bloc de locuit din orasul Reazani din Rusia s-au trezit cu o drona in curtea casei. Aparatul ar fi trebuit sa aterizeze pe un aeroport din apropiere, insa din cauza unei defectiuni s-a prabusit, neajungand la destinatie.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Rusia vrea ancheta și califica drept „o noua provocare” incidentul cu drona de la baza militara din Transnistria

16:45, 06.04.2024 - Rusia a calificat sambata drept „o noua provocare” incidentul cu drona care a lovit vineri o stație radar a unei baze militare din Transnistria, regiunea separatista prorusa din Republica Moldova.

Rusia califica drept provocare atacul cu drona de la o baza militara din Transnistria

15:15, 06.04.2024 - Rusia a calificat sambata drept o provocare atacul cu drona comis vineri asupra unei baze militare din Transnistria, regiune separatista prorusa din Republica Moldova, si a cerut o ancheta, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

O drona kamikaze ar fi lovit o unitate militara din Transnistria, susține presa de la Tiraspol

18:55, 05.04.2024 - Potrivit jurnaliștilor din regiunea separatista Transnistria, o drona kamikaze a atacat in jurul orei 14:00 o unitate militara a așa-zisului Minister al Apararii din regiunea Ribnița, incidentul fiind inregistrat in apropiere de frontiera cu Ucraina.

O drona militara ar fi cazut in judetul Braila

10:10, 29.03.2024 - O drona ar fi fost filmata in Braila, in zona Gradina Mare, aproape de Dunare, scrie presa locala din Braila. Incindentul ar fi avut loc joi noaptea, Autoritațile nu au semnalat probleme. Drona a fost filmata in Braila, in zona Gradina Mare, aproape de Dunare, scrie debraila.ro. Potrivit sursei, drona…

Panica in Romania. O drona militara s-a prabușit la doar cativa kilometri de Insula Mare a Brailei

10:05, 29.03.2024 - Momente de panica in Romania, dupa ce o drona militara s-a prabușit la doar cațiva kilometri departare de Braila. Potrivit primelor informații, drona ar fi cazut in camp, foarte aproape de casele oamenilor. Drona militara prabușita pe teritoriul Romaniei Alerta cu privire la informația ca o drona militara…

Pericol la Braila: o drona militara s-a prabușit, pe un camp! (VIDEO)

08:36, 29.03.2024 - S-a dat alarma la Braila! O drona militara s-ar fi prabușit joi seara pe un camp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, in Insula Mare a Brailei. Politia si jandarmeria au izolat zona. Unde a cazut drona Drona a cazut in zona Insulei Mari a Brailei, la 12 kilometri distanța de trecerea cu bacul. La […]…

O drona militara s-ar fi prabusit la Braila

08:06, 29.03.2024 - O drona militara s-ar fi prabusit pe un camp la doar 12 km distanta de municipiul Braila, insotita de o bubuitura puternica. Localnicii au sunat speriați la 112, transmite B1 TV. stire in curs de actualizare The post O drona militara s-ar fi prabusit la Braila appeared first on Cotidianul RO .

Un bloc din Sankt Petersburg, lovit de o drona ucraineana. „Am auzit prima data o fluieratura pentru ca tocmai deschisesem fereastra, apoi o explozie”

17:35, 02.03.2024 - O explozie a avut loc sambata, 2 martie, intr-un bloc de apartamente cu cinci etaje din Sankt Petersburg, al doilea oraș ca marime din Rusia, iar presa locala scrie ca deflagrația a fost provocata de o drona ucraineana, relateaza Radio Europa Libera.Guvernatorul din Sankt Petersburg, Aleksandr Beglov,…


Ce parere ai despre aceasta stire?