Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O creatură misterioasă, fără creier și cu 720 de sexe, e noua atracție la Grădina Zoologică din Paris. Cum reacționează dacă e tăiată în două / VIDEO

Publicat:

Un organism nou și misterios, supranumit „blob”, a fost prezentat miercuri la o din Paris. Forma de viața are aproape 720 de sexe, arata ca o ciuperca, dar se comporta ca un animal, transmite agenția Reuters, preluata de Agerpres. Blob-ul este cel mai nou exponat care poate fi vazut la de Paris. Forma de viața unicelulara nu are gura, nici stomac sau ochi, dar, cu toate acestea, poate detecta hrana și este capabila sa o digere. Potrivit sursei citate, masa amorfa are aproape 720 de sexe. Aceasta se poate deplasa, deși nu are picioare sau aripi. Mai mult, organismul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O creatura misterioasa cu 170 de ochi, descoperita pe fundul marii

04:45, 19.04.2024 - Intr-o expediție marina in regiunea Huidong din sudul Chinei, cercetatorii au facut o descoperire uimitoare in 2023. Ei au identificat o noua specie de vierme plat marin, numita Prosthiostomum huidongense, care se remarca prin prezența unui numar neobișnuit de mare de ochi. Aceasta gasire adanceste…

Album de familie. Regii si reginele, principii si principesele Romaniei", catalog de colectie la Muzeul National de Istorie a Romaniei

15:15, 11.04.2024 - "Album de familie. Regii si reginele, principii si principesele Romaniei, catalog de colectie la Muzeul National de Istorie a Romaniei catalog de colectie, 354 de pagini, 2023. "Album de familie. Regii si reginele, principii si principesele Romaniei, este un catalog de colectie al Muzeului National…

Synchron, companie finanțata de Jeff Bezos și Bill Gates, va incepe testele la scara larga cu implanturi in creier

16:55, 09.04.2024 - Synchron Inc, un rival al start-up-ului Neuralink de implanturi cerebrale al lui Elon Musk, se pregatește sa recruteze pacienți pentru un studiu clinic la scara larga, necesar pentru a obține aprobarea comerciala pentru dispozitivul sau, a declarat directorul executiv al companiei pentru Reuters.

O creatura misterioasa și 100 de posibile specii noi, descoperite de cercetatorii la aproape 5.000 de metri adancime

12:10, 12.03.2024 - Un grup de cercetatori marini care incerca sa gaseasca specii necunoscute in oceanele lumii a anunțat ca a descoperit aproximativ 100 de specii noi, inclusiv o creatura misterioasa in forma de stea, scrie CNN.

Numar record de vizitatori ai expoziției „Uniforme de onoare. Uniforme de jandarmerie din perioada 1850-2024 și lucrari din patrimoniul Muzeului de Arta Cluj-Napoca”

18:16, 11.03.2024 - In perioada 19 februarie – 10 martie 2024, Muzeul de Arta din Cluj-Napoca a gazduit expoziția „Uniforme de onoare. Uniforme de jandarmerie din perioada 1850-2024 și lucrari din patrimoniul Muzeului de Arta Cluj-Napoca”. Expoziția a luat ”naștere” prin colaborarea intre Inspectoratul de Jandarmi Județean…

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca va beneficia de fonduri pentru restaurare și amenajare

15:40, 08.03.2024 -  Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei va primi bani pentru restaurare, fiind pe lista unor monumente și cladiri istorice incluse intr-un nou program de investiții aprobat vineri de Guvern. Proiectul aprobat a fost pregatit de Ministerul Culturii impreuna cu Ministerul Finanțelor și…

Scrisori din colectia Muzeului National de Istorie a Romaniei. Corespondenta catre Ioan Andriesescu

11:20, 27.02.2024 - Volumul Corespondenta catre Ioan Andriesescu. Scrisori din colectia Muzeului National de Istorie a Romaniei reuneste in paginile sale un numar de peste 480 de scrisori primite de unul dintre cei mai importanti arheologi romani, Ioan Andriesescu, director al Muzeului National de Antichitati si profesor…

Evanghelia greco-romana din 1693, aflata in colectia Muzeului National de Istorie a Romaniei

14:30, 25.02.2024 - Evanghelia greco romana din 1693 este exponatul ce se afla in colectia Muzeului National de Istorie a Romaniei. A fost tiparita de ieromonahul Antim Ivireanul in Tipografia Domneasca din Bucuresti, iar ferecatura in argint aurit a fost realizata la Brasov, la comanda ctitorului manastirii Hurezi, Constantin…


Ce parere ai despre aceasta stire?