Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O companie din România cucerește Orientul Mijlociu

Publicat:

a obținut un contract de la Ministerul Municipalitații Regionale și al Resurselor de Apa din Oman, care vizeaza implementarea unui sistem care va emite online autorizații municipale, a anunțat, joi, compania.

Prtin acest proiect, Teamnet și Grupul Modern Information Technology LLC (ITON) vor digitaliza și optimiza a peste 400 de tipuri de servicii și 700 de proceduri aferente unor domenii precum sanatate publica, salubrizare, construcții și exploatarea resurselor de apa.

Piața din este considerata atractiva de catre companiile din sector, in condițiile…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Boldijar, șeful Bosch in Romania, companie cu fabrica și centru de inginerie la Cluj, despre piața auto: „Nu vom asista momentan la o explozie de optimism/ O sa trebuiasca sa mergem toți foarte, foarte reținut”

15:10, 07.05.2024 - Continue reading Mihai Boldijar, șeful Bosch in Romania, companie cu fabrica și centru de inginerie la Cluj, despre piața auto: „Nu vom asista momentan la o explozie de optimism/ O sa trebuiasca sa mergem toți foarte, foarte reținut” at Info real.

Jaf in energia romaneasca! O firma deținuta de Lukoil a manipulat piața impreuna cu doua societați insolvente

15:55, 15.04.2024 - Rușii care fac afaceri in Romania se ocupa de matrapazlacuri. Un exemplu in acest sens il reprezinta o companie controlata de Lukoil care a incalcat regulile de funcționare a pieței de energie. Land Power, o companie deținuta de rușii de la Lukoil, printr-o subsidiara din Olanda, și doua firme aflate…

O companie portugheza din domeniul energiei regenerabile intra in Romania și face angajari

13:26, 11.04.2024 - Unul dintre principalii operatori internaționali de pe piața energiei regenerabile cu tehnologii multiple, anunța intrarea pe piața din Romania prin accesarea segmentului de Generare Distribuita.

Banii pe care ii platesc romanii pe chirie, in funcție de oraș. Piața este in creștere continua

17:45, 30.03.2024 - A deveni proprietar in Romania este pentru mulți un vis cu șanse reduse de realizare, din cauza creșterii nejustificate a prețurilor apartamentelor și caselor. Aceasta situație a condus la o creștere a numarului de persoane care opteaza pentru inchiriere. Cu toate acestea, și costurile chiriilor au…

UNIUNEA TRANSPORTATORILOR Care este ritmul de creștere al transporturilor rutiere din Romania?

08:11, 23.03.2024 - Piata transporturilor rutiere a ajuns la o valoare de aproape... The post UNIUNEA TRANSPORTATORILOR Care este ritmul de creștere al transporturilor rutiere din Romania? first appeared on Informatia Zilei .

OCDE intra peste Romania: Cere scurtarea concediului de creștere a copilului/ Ministerul Muncii anunța planul

21:30, 20.03.2024 - OCDE intra tare peste Romania și cere scurtarea concediului acordat proaspetelor mamici dupa naștere. Cei de la OCDE spun ca e bine ca mamele sa revina cat mai repede pe piața muncii. Ideea e susținuta și de Ministerul Muncii, care spune ca ofera stimulente pentru revenirea pe piața muncii. Femeile…

Piața imobiliara din Timișoara, in creștere. Principalul avantaj: motorul economic

11:25, 14.03.2024 - La inceput de an, Timișoara și-a consolidat poziția pe harta imobiliarelor din Romania, atragand tot mai mult atenția cumparatorilor, dar și micilor investitori. Aceasta este concluzia la care au ajuns cei de la Imobiliare.ro, care recent, alaturi de agenți imobiliari, dezvoltatori și investitori s-au…

Transportul intermodal, in creștere in Romania: principalele provocari pentru transportul de marfuri

14:05, 15.02.2024 - Piața de transport de marfuri in Romania iși va continua trendul de creștere in 2024, insa mai temperat decat pana acum, pe fondul contextului economic incert și a tensiunilor geopolitice.


Ce parere ai despre aceasta stire?