Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O carte inedită a scriitoarei franceze Francoise Sagan, publicată la 17 ani după moartea sa

Publicat:

Dupa aproape 17 ani de la moartea sa apare ultima carte a scriitoarei franceze , "Les quatre coins du coeur", o poveste ingrijita si scoasa din uitare de fiul sau, , potrivit editurii Lumen, citata de EFE. Aceasta carte inedita a scriitoarei (Cajarc, 1935 - Honfleur, 2004), celebra autoare a romanului "", va fi publicata joi de Lumen simultan cu alte 15 edituri straine.
Cartea are un prolog semnat de fiul autoarei, care aminteste modul in care a dat peste manuscris.

"Nu pastrez decat o vaga amintire a modului in care…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Versiunea in engleza a carții „Xi Jinping, Inițiativa O Centura și Un Drum (2023)” a fost publicata

18:25, 29.04.2024 - Versiunea in limba engleza a carții „Xi Jinping, Inițiativa O Centura și Un Drum (2023)” a fost publicata recent de Editura Centrala de Compilație și Translație. Cartea cuprinde 78 texte importante ale lui Xi Jinping despre ințiativa chineza din perioada septembrie 2013 și noiembrie 2023, in care se…

Autobiografia actriței Rebel Wilson a fost publicata in Marea Britanie fara un capitol controversat

15:45, 25.04.2024 - Cartea autobiografica a actriței australiene Rebel Wilson a fost publicata in Marea Britanie, insa fara o parte, considerata controversata, care il privea pe Sacha Baron Cohen, potrivit mediafax.

Aleksei Navalnii și-a scris memoriile, in secret, in timp ce era la inchisoare: Cand va fi publicata cartea „Patriot”

22:05, 11.04.2024 - Aleksei Navalnii și-a scris memoriile, in secret, in timp ce se afla la inchisoare. Cartea autobiografica, intitulata Patriot, va fi publicata la sfarșitul acestui an, a declarat joi vaduva sa Iulia Navalnaia, scrie stirileprotv.ro .

Vaduva lui Navalnii ii publica memoriile

20:11, 11.04.2024 - Memoriile postume ale principalului opozant al lui Vladimir Putin, Aleksei Navalnii, o marturie a „angajamentului sau neclintit in lupta impotriva dictaturii”, potrivit vaduvei sale, vor fi publicate pe 22 octombrie, a anuntat joi editorul american Knopf, potrivit AFP. „Aceasta carte este o marturie…

Cartea de evidența personala PCR a lui Nicolae Ceaușescu, publicata de CNSAS FOTO

18:05, 03.04.2024 - Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securitații a publicat miercuri Cartea de evidența personala a lui Nicolae Ceaușescu, un document cu biografia fostului dictator, așa cum era inregistrata in arhiva Partidului Comunist Roman. Cartea de evidența a lui Ceaușescu purta numarul 0000001.

Integrala dramaturgiei lui Eugene Ionesco, publicata de Nemira la 30 de ani de la moartea artistului

15:40, 28.03.2024 - Editura Nemira marcheaza 30 de ani de la moartea lui Eugene Ionesco și aduce un omagiu contribuției sale semnificative la patrimoniul literar mondial printr-un eveniment editorial impresionant, desfașurat in colaborare cu Ambasada Franței in Romania.

Zeci de oameni arestati la Mosova, dupa moartea lui Aleksei Navalnii

08:56, 17.02.2024 - Vladimir Putin incearca sa ii reduca la tacere pe sustinatorii lui Aleksei Navalnii. Zeci de oameni au fost retinuti, dupa ce au incercat sa ii aduca un omagiu celebrului activist, mort intr-un lagar din Siberia.


Ce parere ai despre aceasta stire?