Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nuntă mare în showbiz: După opt ani de concubinaj, ajung în faţa altarului. Mireasa ar fi însărcinată

Publicat:

, in varsta de 51 de ani, are o relatie cu modelul Rosie Huntington-Whiteley, in varsta de 31 de ani, din 2010. Cei doi s-au logodit in 2016.

Cei doi planuisera sa se casatoreasca anul trecut, insa au amanat nunta pentru ca Rosie a ramas insarcinata.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Un nou concurent a intrat in casa. Care e povestea lui Dani, tanarul in varsta de 27 de ani: "Imi doresc..." / VIDEO

21:00, 02.04.2024 - Un nou concurent a intrat in casa Mireasa cu dorința de a-și gasi sufletul pereche. Dani are 27 de ani și este originar din Turnu Magurele, insa mare parte din viața și-a petrecut-o in Franța.

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

NUNTA IN SHOWBIZ Miliardarul Rupert Murdoch se insoara din nou

10:50, 10.03.2024 - Mogulul media Rupert Murdoch s-a logodit pentru a sasea oara, cu Elena Zhukova, scrie The Guardian, preluat de News.ro. The post NUNTA IN SHOWBIZ Miliardarul Rupert Murdoch se insoara din nou first appeared on Informatia Zilei .

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?