Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Nu vrem să facem unul sau doi hamburgeri. Vrem să schimbăm lumea“. Friptura viitorului creşte în laborator

Publicat:

Un start-up olandez pare ca a gasit o solutie pentru consumatorii cu grija fata de mediu, dar carora le este dificil sa renunte la carne. Astfel, olandezii vin cu propria lor varianta de carne de porc provenita din celule animale, crescute in laborator.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Balan, declarații neașteptate despre casatoria cu Victor Cornea. „Pentru mine acest obiectiv nu mai este de atins”

10:46, 26.04.2024 - Andreea Balan și tenismenul Victor Cornea traiesc de cateva luni o frumoasa poveste de dragoste. Artista radiaza de fericire și spune ca sportivul este partenerul potrivit, insa, nu vrea sa faca pasul cel mare alaruri de acesta. Vedeta a explicat și motivul.Andreea Balan nu și-a gasit doar sufletul…

Romania, prima reacție in conflictul din Israel. Ce a transmis președintele Klaus Iohannis

08:20, 14.04.2024 - Lumea se afla din nou in mijlocul unui razboi, de data aceasta in Orientul Mijlociu. Iranul a atacat Israelul cu peste 200 de drone și rachete, insa armata israeliana spune ca majoritatea au fost doborate. Consiliul de Securitate al ONU se va reuni de urgenta duminica, la cererea Israelului, la o zi…

Din ce este facuta painea cu gust de carne, de fapt. Produsul revolutionar, inventat de niste romani

19:30, 15.03.2024 - Painea este unul dintre cele mai consumate produse, nelipsite din alimentația oamenilor. Exista numeroase tipuri de paine, dar de curand a aparut unul de-a dreptul special: cu aroma de carne. Friptura nu este prezenta, dar gustul ei se simte din plin. Cine sunt inventatorii acestui aliment inedit. Cine…

INOVAȚIILE VIITORULUI In viitor, cercetatorii exploreaza tehnologii avansate capabile sa transforme aerul in alimente precum carne, lapte și oua.

14:20, 13.03.2024 - Viitorul aduce tehnologii revoluționare menite sa converteasca dioxidul de carbon din aer direct in alimente alternative precum carne, lapte și oua. The post INOVAȚIILE VIITORULUI In viitor, cercetatorii exploreaza tehnologii avansate capabile sa transforme aerul in alimente precum carne, lapte și oua.…

Cautatorii de PET-uri:  “Lumea nu s-a obișnuit inca sa le duca inapoi. 10 lei facem oricum intr-o zi”

18:10, 05.03.2024 - Intre "cautatorii" de PET-uri in tomberoanele din oraș este o adevarata concurența. In jurul blocurilor, in zilele in care se scot tomberoanele cu gunoi in locurile de unde apoi sunt ridicate de firma de salubritate, "cautatorii" sunt prezenți de la primele ore ale dimineții. Astazi, de dimineața, pe…

O nutriționista cunoscuta spune ca asocierea friptura cu cartofi prajiti este ”lucrul cel mai sanatos si echilibrat”

22:00, 19.02.2024 - Cunoscuta nutriționista Mihaela Bilic susține ca asocierea dintre carne și cartofi, deci carbohidrați nu este daunatoare.Mulți specialiști critica asocierea carbohidrați cu produse din carne, pe motiv ca acestea se digera in timpi diferiți și produc dezechilibre.”Sunt sigura ca mulți telespectatori…

Deca, despre meditații: Daca toata lumea spune ca e nevoie de ele, probabil ca trebuie sa facem ceva și in zona curriculara

11:10, 12.02.2024 - Ministrul Educației, Ligia Deca, a declarat ca parinții trebuie sa fie siguri atunci cand apeleaza la meditații, ca ele sunt intr-adevar necesare, pentru ca exista și o presiune sociala.

Un laborator digital va fi inaugurat la Complexul Educațional "Trușeni"

17:20, 29.01.2024 - O clasa a „Viitorului” va fi creata la Complexul Educațional „Trușeni”, unde sint educați 177 de elevi și 44 de preșcolari, noteaza Noi.md. Primaria municipiului Chișinau a investit in lucrarile de reparație capitala a unei sali, unde va fi inaugurat un laborator digital. Clasa a fost renovata in intregime.…


Ce parere ai despre aceasta stire?