Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu-și fac bagajul! Nici Gigi Becali nu crede în șansele Stelei de a merge în Champions League » Nu-i dă nici o șansă nici Astrei

Publicat:

Steaua va juca in preliminariile UEFA pe traseul non campioanelor și șansele de a ajunge in grupe sunt destul de mici. Gigi Becali recunoaște acest lucru și prevede un viitor sumbru pentru fotbalul romanesc nu va ieși campioana la anul. "Daca Steaua nu se califica in , nu anul asta, ca anul asta nu se poate, poate doar sa jucam play-off, nimeni nu se mai califica, pentru ca doar Steaua are coeficient. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sebastian Burduja, interviu in EXCLUSIVITATE la Realitatea Plus. Ce spune despre șansele sale la Primaria Generala? De de crede ca PNL va da președintele?

18:40, 24.04.2024 - Octavian Burduja i-a explicat jurnalistei Raluca Țicmeanu și cum s-a derulat episodul apelului telefonic primit de la Nicolae Ciuca, pentru a-l anunța ca medicul Catalin Cirstoiu a ieșit din cursa pentru Primaria Capitalei.

Champions League: PSG vs Barcelona - Spectacol de gala la Paris

09:50, 10.04.2024 - PSG - Barcelona, meci contand pentru prima mansa a sferturilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 10 aprilie, de la ora 22:00, pe Parc des Princes, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Champions League: Barcelona vs Napoli - Duel de totul sau nimic in Catalonia

10:20, 12.03.2024 - Barcelona - Napoli, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 12 martie, de la ora 22:00, pe Estadi Olimpic Lluis Companys, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Champions League: Bayern Munchen vs Lazio - Bavarezii, prima sansa la victorie si calificare

10:15, 05.03.2024 - Bayern Munchen - Lazio, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 5 martie, de la ora 22:00, pe Alllianz Arena, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Doliu in lumea fotbalului! Un mare antrenor s-a stins din viața la varsta de 78 de ani / FOTO

17:46, 22.02.2024 - Lumea fotbalului internațional, in doliu! A murit un mare antrenor. Cel care a cucerit Liga Campionilor cu FC Porto și a fost adversar al Stelei in 1994 s-a stins din viața la varsta de 78 de ani.

Banat Girls a ajuns la sapte achizitii. Ultimele jucatoare semnate au jucat si in Champions League

08:45, 14.02.2024 - ACS Banat Girls a oficializat inca doua mutari. E vorba de doua jucatoare care au partide și in Liga Campionilor și care erau deja in pregatiri cu timișencele: Loredana Cosma și Francesca Paige Frericks. Cosma (28 de ani) e mijlocaș și a mai jucat in tara pentru Olimpia Cluj, CSS Targoviște, Real Craiova,…

Champions League: Lazio vs Bayern Munchen - Bavarezii, favoriti la Roma

08:25, 14.02.2024 - Lazio - Bayern Munchen, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 14 februarie, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

CTP crede ca Simona Halep și-a redus șansele sa caștige procesul de la TAS: ,,S-a predat cu arme și bagaje/ Merita ceea ce i se intampla”

16:25, 09.02.2024 - Cristian Tudor Popescu (CTP) considera ca Simona Halep și-a micșorat singura șansele de caștig de la TAS.Acesta considera  faptul ca sportiva a acordat interviuri in care s-a declarat nevinovata, un lucru negativ, care ar putea influența decizia instanței. Simona a acordat 5 interviuri din…


Ce parere ai despre aceasta stire?