Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu se mai ascunde. Soţul CRISTINEI SPĂTAR, prins cu ”Regina Instagramului”!

Publicat:

1465536614 Sotul CRISTINEI SPATAR, prins cu ”” Dupa ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din Romania, v-a povestit toate detaliile despre cea mai noua cucerire a milionarului, , dar si despre escapada acestora la Snagov, (citeste toata povestea AICI), iata ca dezvaluirile se confirma, ba mai mult decat atat, cea ce parea o relatie la doua capete a devenit un adevarat patrulater adulterin!

Cititi mai multe pe cancan.ro

Tag-uri:
BREAKING NEWS: Anuntul facut de ANAF. Vor fi CONTROALE MASIV!


SPUNE-TI PAREREAAcum poti comenta si prin…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Casa de Pensii a facut anunțul pentru pensionari. Ce indice trebuie sa ai pentru o pensie mai mare

13:35, 21.04.2024 - Casa de Pensii a facut anunțul mult așteptat de pensionari! De la 1 ianuarie 2024 au crescut pensiile romanilor, iar din mai va incepe recalcularea pensiilor. Simona Bucura Oprescu a explicat recent ce indice trebuie sa ai pentru o pensie mai mare! Casa de Pensii, anunț major pentru toți pensionarii…

Model cu noua formula de calcul a pensiei. Anunțul oficial: „Cea mai avantajoasa...”

23:10, 10.03.2024 - Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, a dezvaluit un model cu noua formula de calcul. Anunțul facut in urma cu puțin timp! Toți pensionarii din Romania trebuie sa știe. Iata despre ce este vorba.

Ziua și scandalul in Partidul SOS, condus de Diana Șoșoaca. Silvestru, soțul senatoarei, exclus oficial din formațiune: „Mi-e scarba”

18:00, 25.02.2024 - Dumitru Silvestru-Șoșoaca, soțul senatoarei Diana Șoșoaca, a fost exclus sambata din Partidul SOS Romania, condus de soția sa. Intr-o reacție la hotararea, fostul prim-vicepreședinte al formațiuniilaseaza o serie de acuzații la adresa senatoarei și vorbește de agresivitate acesteia.

Legatura speciala dintre Teo Trandafir și Mioara Roman. Puțini știau despre asta. „De cate ori mi se adresa, ramaneam fara aer”

10:45, 23.02.2024 - Mioara Roman, fosta sotie a primului premier al Romaniei dupa Revolutie, Petre Roman, a murit astazi la varsta de 83 de ani. Teo Trandafir a reactionat imediat cand a aflat despre dispariția mamei Oanei Roman, mai ales ca intre ele exista o legatura despre care nu foarte multa lume știa.Mioara Roman…

Cați bani a caștigat Irinel Columbeanu, dupa ce și-a vandut carțile. Anunțul facut din azil: „Vreau sa folosesc timpul liber pe care-l am aici”

10:40, 12.02.2024 - Inainte de a ajunge la azil, Irinel Columbeanu a lansat mai multe carți, insa suma caștiga nu i-a acoperit cheltuielile. Fostul soț al Monicai Gabor se afla acum la azil și a anunțat ca pregatește inca o carte pentru a fi lansata.Pana in prezent, Irinel Columbeanu a lansat trei carți, unde fostul milionar…

Saveta Bogdan a fost ceruta in casatorie dar a refuzat. Motivul pentru care nu vrea sa faca pasul cu iubitul avocat. „A plecat in Maldive”

13:00, 01.02.2024 - Saveta Bogdan, in varsta de 78 de ani, a refuzat cererea in casatorie a iubitului avocat, mai tanar cu 23 de ani. Artista de muzica populara și partenerul ei, care locuiește peste hotare, sunt impreuna de mai bine de 10 ani, insa, distanța le-a afectat relația, iar interpreta nu este pregatita sa faca…


Ce parere ai despre aceasta stire?