Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu s-a putut abţine şi a pipăit-o în văzul tuturor! Imagini fierbinţi pe covorul roşu

Publicat:

's Day, în cadrul unei petreceri dintr-un club din , modelul si actorul au atras privirile tuturor.

Luati de val, cei doi nu au mai tinut cont de oamenii din jur, s-au sarutat cu foc, iar blonda s-a lasat pipaita, spre amuzamentul fotografilor si al celorlalti invitati.

Desi a ajuns la 42 de ani, fosta diva Playboy e într-o forma de invidiat. Îmbracata cu o rochie cu paiete si cu zâmbetul pâna la urechi, blonda a stralucit din cap pâna-n picioare la bratul sotului sau.

Sursa foto: hepta.ro

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. O noua aurora boreala, surprinsa in imagini in mai multe localitați din Timiș

23:56, 10.05.2024 - In noiembrie anul trecut, un fenomen rar s-a putut vedea pe cer in Romania, dar și din Ungaria, unde s-a putut observa aurora boreala de un roșu aprins. Cel mai bine s-a vazut din Timiș. Fenomenul se repeta acum.

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Prodanca. Punct și de la capat. Finii Anamariei Prodan s-au cununat in Las Vegas. Ce rochie va purta Kallina la nunta: „Acum sunt doamna...” / VIDEO

21:15, 06.04.2024 - Finii Anamariei Prodan au facut pasul cel mare in Las Vegas! Ce rochie va purta Kalina la nunta. Viitorii miri au terminat repede cu actele, așa ca sunt nerabatori sa faca și marea petrecere. Imagini emoționante in cadrul emisiunii Prodanca. Punct și de la capat!

Mircea Badea, parere sincera despre desființarea Bacalaureatului in Romania. Nu s-a mai putut abține: „Școala nu-i pentru toata lumea”

15:56, 22.03.2024 - O posibila desființare a examenului de Bacalaureat a starnit controverse in randul vedetelor din Romania. Mircea Badea a reacționat dur in emisiunea pe care o modereaza la Antena 3 CNN. Inițiativa ar fi fost pornita de o asociatie de elevi din țara. Iata declarațiile taioase ale prezentatorul tv! Mircea…

Power Couple Romania, 11 martie 2024. Lino Golden, reacție vehementa la strategiile de votare. Artistul nu s-a mai putut abține

20:50, 11.03.2024 - Lino Golden a avut o reacție vehementa la streategiile de votare atunci cand s-a reintors in vila din Malta, dupa eliminare. Artistul nu s-a mai putut abține și a spus lucrurilor pe nume in ediția 16 din Power Couple Romania, de pe 11 martie 2024.

Power Couple Romania, 27 februarie 2024. Cum a reacționat Oana Matache cand și-a auzit iubitul facand complimente altei femei. Tanara nu s-a mai putut abține: "Iți zic de acum!" / VIDEO

23:21, 27.02.2024 - In ediția din data de 27 februarie 2024 a emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu, intrebata de Dani Oțil daca este curioasa sa afle unde este iubitul ei, Oana Matache a raspuns ca l-a auzit razand dupa perete. Tanara concurenta și-a stapanit cu greu instinctele și a strigat la Radu Siffredi.…

Oana Matache si Radu Siffredi, moment necontrolat la Power Couple. Cei doi nu s-au putut abtine: „Am vazut-o cum statea acolo legata”

11:46, 27.02.2024 - In ediția de luni, 26 februarie 2024, a emisiunii Power Couple de la Antena 1, concurenții au avut parte de o proba ieșita din comun. Echipele și-au pus din nou relațiile la incercare. Așadar, barbații au fost nevoiți sa-și ‘salve’ partenerele. Cum a reacționat, insa, Radu Siffredi cand a trebuit sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?