Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

}NTREBAREA ZILEI: Tu xtiai cĒ rambutanul este fructul care te protejeazĒ de cancer? Trei beneficii miraculoase

Publicat:

De"i fructul de rambutan este mic, con:ine o cantitate considerabilE de vitamina C - un nutrient care stimuleazE imunitatea "i eliminE toxinele din corpul vostru. Rambutanul con:ine "i cupru, un alt mineral care func:ioneazE in tandem cu fier pentru a imbunEtE:i starea de sEnEtate a vaselor de sange "i a celulelor sanguine (deoarece este de asemenea o sursE bunE de fier). Rambutanul are numeroase beneficii, iar noi vE vom prezenta trei dintre ele.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa bei ceai din cozi de cireșe. Puțini știu ce beneficii miraculoase are asupra sanatații

11:46, 18.04.2024 - Ai auzit vreodata de ceaiul din cozi de cireșe? Puțini știu ce beneficii are atunci cand vine vorba de sanatatea organismului uman. Iata de ce este recomandnat de specialiști și de ce ai putea sa il integrezi in dieta ta.

Ce beneficii pentru sanatate are consumul de kaki. Fructul este recunoscut datorita gustului sau dulce și texturii moi

12:40, 31.03.2024 - Kaki conține antioxidanți și nutrienți importanți, cum ar fi fibrele și vitamina A. De asemenea, se spune ca poate avea multe beneficii potențiale pentru sanatate și acest fruct poate fi savurat intr-o varietate de preparate.

Fructul minune care conține mai multa Vitamina C decat citricele: crește in Romania și are beneficii foarte mari pentru sanatate

15:35, 30.03.2024 - Citricele sunt fructe extrem de bogate in Vitamina C, dar nu sunt tocmai indicate pentru oamenii care au probleme cu stomacul, aceste fructe generand aciditate. In schimb, pentru aport de Vitamina C, tot mai mulți oameni prefera fructele de aronia care au un conținut de vitamina C de 21 mg la 100 g…

De ce e bine sa bei ceai de castravete amar. 10 beneficii miraculoase pentru sanatate

09:05, 29.03.2024 - In ultimii ani, cercetarile asupra proprietaților terapeutice ale ceaiului de castravete amar au atras atenția din ce in ce mai mult. Iata 10 beneficii miraculoase pentru sanatate. De ce este recomandat.

De ce e bine sa bei ceai de cardamom. 9 beneficii miraculoase de care puțini au auzit

14:30, 23.03.2024 - Ceaiul de cardamom devine din ce in ce mai popular datorita numeroaselor sale beneficii pentru sanatate. De la detoxifierea organismului pana la imbunatațirea digestiei și pana la susținerea sanatații inimii, aceasta bautura poate fi un aliat de nadejde.

Ce beneficii miraculoase are uleiul de catina pentru frumusețe. La ce te ajuta

21:31, 13.02.2024 - Uleiul de catina este un ajutor miraculos pentru frumusețe și are beneficii uimitoare pentru organism. Apare pe lista ingredientelor multor produse cosmetice, iar specialiștii recomanda folosirea lui și in stare pura. Iata la ce te ajuta.

Ghicitoarea zilei: „Care cuvant din dicționar este scris greșit?”. Tu ai idee care este raspunsul?

09:45, 06.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit cateva ghicitori care iți vor da de gandit și te vor amuza in aceasta zi de marți. Tu ai idee care este raspunsul la urmatoarea intrebare?

Fructul minune care alunga oboseala cat ai clipi! Beneficii extraordinare pentru sanatate

11:55, 04.02.2024 - Acest fruct furnizeaza magneziu, calciu și fier, și conține, de asemenea, o cantitate semnificativa de vitamina C, cu 25 mg la fiecare 100 g. Deși este perisabil, poate fi pastrat in frigider pentru cel mult doua-trei zile.Zmeura, o minune pentru sanatateEste vorba despre zmeura, o sursa importanta…


Ce parere ai despre aceasta stire?