Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Novaia Gazeta Europa: De la bomba atomică la plug. Ce legătură are creșterea actuală a xenofobiei cu reevaluarea trecutului sovietic?

Publicat:

Exista o legatura intre valul actual de antisemitism din Rusia și reevaluarea trecutului sovietic? – se intreaba scriitorul intr-un editorial publicat in .

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care ar fi primul oraș din lume lovit cu bomba atomica. Documente explozive au fost declasificate

15:36, 28.04.2024 - A fost declasificat un document foarte important, care arata care ar fi, de fapt, primul oraș din lume lovit de bomba nucleara, in caz de razboi. Atacul ar fi unul rapid, iar urmarile ar fi catastrofale. Guvernul american a declasificat un document foarte important, denumit „General Nuclear War” (Razboi…

Rusia renaște la nivel mondial prin forța sa militara: cheltuielile cu armata au devenit cele mai mari de la prabușirea URSS (raport)

13:35, 22.04.2024 - Cheltuielile militare globale au crescut la 2.440 miliarde de dolari in 2023, potrivit unui raport al Institutului Internațional de Cercetare pentru Pace din Stockholm (SIPRI). Creșterea cheltuielilor cu 6,8% a fost un nivel record din 2009, cand cheltuielile globale pentru aparare au crescut cu 6%.

CONFERINȚA Ursula von der Leyen cere creșterea producției militare

11:31, 18.04.2024 - Europa trebuie "sa se trezeasca" si sa-si dezvolte capacitatea industriala in sectorul militar, in fata amenintarilor venite dinspre tari autoritare precum Rusia sau Iran,.. The post CONFERINȚA Ursula von der Leyen cere creșterea producției militare first appeared on Informatia Zilei .

Rusia solicita o reuniune de urgenta a Consiliului de Guvernatori ai AIEA in legatura cu `atacurile Ucrainei` la centrala Zaporijjia

22:10, 08.04.2024 - Ambasadorul Rusiei la Agentia Natiunilor Unite pentru Energie Atomica a anuntat luni ca tara sa a convocat o reuniune de urgenta a Consiliului de Guvernatori din 35 de state, in legatura cu "atacurile ucrainene" asupra Centralei Nuclear-Electrice Zaporijjia (ZNPP).

Catinca Roman rupe tacerea despre Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman: „E tot o victima și ea, are și ea o varsta”

15:15, 08.04.2024 - Catinca Roman a facut noi declarații despre Petre Roman, dupa ce s-au revazut la inmormantarea Mioarei Roman, in februarie. Vedeta a vorbit chiar și despre Silvia Chifiriuc, actuala lui soție. La mai bine de o luna de la inmormantarea Mioarei Roman, Catinca Roman rupe tacerea și vorbește despre apariția…

Ucrainenii se tem ca Rusia folosește un nou tip de arma in Ucraina. „E ceva intre bomba ghidata și racheta”

17:01, 28.03.2024 - Este posibil ca Rusia sa fi utilizat un nou tip de bomba cu sistem de ghidare in atacurile aeriene asupra orasului Harkov, din nord-estul Ucrainei, care au ucis cel putin o persoana miercuri, au declarat oficialii locali, citati joi de Reuters, informeaza Agerpres.

Macron a convocat Consiliul de securitatea in legatura cu atacul terorist din Rusia

05:55, 25.03.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a convocat Consiliu privind apararea și securitatea naționala a Franței in legatura cu atacul terorist de la Crocus de linga Moscova. Acest lucru a fost raportat de Agenția France-Presse la 24 martie. Reuniunea a inceput la Palatul Elysee la ora 19:30. Reuniunea…

Alerta data de Sorin Ovidiu Vantu in razboiul inceput de Rusia: ‘Vor folosi bomba atomica fara reținere’

13:50, 05.03.2024 - Criza din Ucraina, precum și discursul lui Vladimir Putin, in care amenința din nou cu un potențial atac nuclear, au ridicat nivelul de alerta la nivel european. In același context, vine și alerta data de Sorin Ovidiu Vantu in razboiul inceput de Rusia, acesta fiind sigur ca rușii „vor folosi bomba…


Ce parere ai despre aceasta stire?