Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noua Ordine Mondială pe care o propun Rusia şi India: „Ne opunem ameninţărilor şi şantajelor asupra statelor suverane”

Publicat:

a spus in India, unde a mers pentru a participa la o reuniune ministeriala a G20, ca aceasta tara si Rusia nu vor accepta practici „neocoloniale”, precum „sanctiunile unilaterale, amenintarile si santajele la adresa statelor suverane”. Prin urmare, cele doua state propun o . Sustin ca noua politica va fi „justa, […] The post pe care o propun Rusia si India: "Ne opunem amenintarilor si santajelor asupra statelor suverane" first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

Lavrov: Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici in cazul reluarii negocierilor de pace

18:50, 19.04.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat vineri ca Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici macar in eventualitatea reluarii negocierilor de pace, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

Rusia – Ucraina, ziua 756: China trebuie trasa la raspundere, daca trupele Moscovei avanseaza pe front, susțin SUA

10:15, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii (SUA) au avertizat ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de Externe rus Serghei Lavrov.Kurt Campbell, inalt responsabil diplomatic…

Razboi in Ucraina, ziua 768. Rusia cere Kievului sa iși aresteze șeful securitații și sa il trimita la Moscova

13:10, 01.04.2024 - Ministerul rus de externe a cerut duminica seara Ucrainei sa il aresteze pe șeful serviciului de securitate de la Kiev și sa il extradeze la Moscova, relateaza Business Insider. Ministerul condus de Serghei Lavrov a remis un comunicat de presa in care il invinovațește pe Vasil Maliuk, directorul Serviciului…

Rusia amenința Romania și spune ca monitorizeaza Baza Kogalniceanu: Intarirea NATO in Europa de est e provocatoare

11:25, 28.03.2024 - Activitațile NATO in Europa de Est și regiunea Marii Negre au ca scop pregatirea unui posibil conflict cu Moscova, a declarat Ministerul rus de Externe pentru agenția de presa rusa. Ministerul condus de Serghei Lavrov da exemplul modernizarea bazei Mihail Kogalniceanu și spune ca va „monitoriza acțiunile…

Rusia „nu are nevoie” de ajutorul Occidentului ca sa investigheze atacul terorist de la Moscova. Lavrov: „Ne descurcam și singuri”

16:41, 26.03.2024 - Rusia nu are nevoie de ajutor occidental pentru a investiga atentatul de la sala de concerte Crocus City Hall, de langa Moscova, a declarat marti ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, denuntand ca Occidentul actioneaza pe baza „dublului standard”, relateaza EFE, citata de Agerpres.

Lavrov spune ca Rusia este deschisa la negocieri, cu conditia sa pastreze teritoriile ucrainene ocupate

20:55, 14.02.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a afirmat miercuri in Duma de Stat, camera inferioara a parlamentului, ca Rusia este deschisa negocierilor pentru solutionarea conflictului din Ucraina, dar cu conditia sa fie acceptate castigurile teritoriale obtinute de armata rusa, transmite agentia EFE.

Javier Milei va fi primit la Vatican de Papa Francisc, chiar daca l-a catalogat „comunist”, „imbecil” sau „reprezentantul raului pe Pamant”

21:00, 05.02.2024 - Noul presedintele al Argentinei, ultra-liberalul Javier Milei, a plecat luni, 5 februarie, intr-o vizita oficiala in Italia si Israel. Turneul cuprinde si Vaticanul, unde va fi primit de conationalul sau Papa Francisc, pe care l-a denigrat de mai multe ori in trecut, scrie Agerpres preluand agentiile…


Ce parere ai despre aceasta stire?