Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi foraje pe viitoarea autostradă Timișoara – Moravița

Publicat:

Se fac noi foraje pe viitoarea autostrada A9 Timișoara – Moravița, pe sectorul LieblingJebel, anunța Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Timișoara, marți, 30 mai. Proiectul autostrazii este in stadiul de elaborare a studiului de fezabilitate.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stadiul lucrarilor la centura de ocolire Timișoara-Sud. Muncitorii vor lucra de 1 Mai și vor fi liberi de Paști FOTO

15:50, 28.04.2024 - Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat ca pe șantierul centurii Timișoara-Sud, unul din cele mai importante lucrari de infrastructura din capitala Banatului, se va lucra pana in 1 mai, urmand ca muncitorii sa primeasca liber pentru sarbatoarea Paștelui.

Doua oferte la licitația de 1,4 milioane de euro pentru amenajarea unui sens giratoriu in Carpiniș

13:15, 09.04.2024 - Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Timișoara anunța ca licitația pentru amenajarea unui sens giratoriu la intersecția DN59A cu DN59B, in Carpiniș, a atras doua oferte. Contractul are o valoare estimata de 5,9 milioane de lei, fara TVA.

Unda verde de la Mediu pentru podul de la Tariverde, judetul Constanta

11:50, 17.03.2024 - Agentia pentru Protectia Mediului Constanta anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de inadrare pentru investitia realizata de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta, CNAIR SA, prin Pod Proiect SRL. Mediul a decis ca nu trebuie realizata efectuata evaluarea impactului asupra…


Ce parere ai despre aceasta stire?