Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi avem sarmalele şi cozonacul. Ce mănâncă tradiţional de Crăciun francezii, italienii sau englezii

Publicat:

Cate tari atatea obiceiuri. Daca romanul nu concepe masa de Craciun fara preparate din carne de porc, altii prefera sa manance mai „light” pana si de sarbatori.    Campionul national la pizza , care a si avut ocazia sa munceasca in mai multe tari europene, a vorbit pentru Adevarul.ro despre obiceiurile alimentare ale strainilor in perioada Craciunului.    „Aperitivele de pe masa de Craciun a francezilor sunt compuse din fructe de mare cu paine prajita, foie gras cu o paine condimentata si aromata, stridii crude cu zeama de lamaie cu paine prajita cu unt”, a explicat…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irina Loghin nu mananca miel de Paște. Ce rețete inedite face artista pentru sarbatori

09:51, 03.05.2024 - Carnea de miel, pe cat de frageda poate fi, mai ales daca este bine facuta, nu este intotdeauna pe placul tuturor. Se pare ca nici Irina Loghin nu mananca miel de Paște, astfel ca, marea vedeta a muzicii populare, are alte rețete inedite pentru sarbatori. Irina Loghin nu mananca miel de Paște, nici…

Pateu de casa din ficat de curcan. Secretele rețetei dezvaluite de un medic pasionat al bucatariei

09:10, 12.04.2024 - Un medic pasionat de bucatarie dezvaluie pentru „Adevarul” rețeta de pateu de casa din ficat de curcan. Despre acest preparat spune ca este unul foarte cautat mai ales la evenimente, pentru aperitive.

Tranq dope sau drogul „zombi” a ajuns pe pietele din Europa. Substanta care mananca, pur si simplu, carnea

18:35, 10.04.2024 - Un drog mortal, extrem de periculos, care mananca, pur si simplu, carnea și care a provocat o criza de sanatate in SUA, a ajuns pe pietele din Europa. In Marea Britanie, de exemplu, a provocat deja cel puțin 11 decese.

Secretele curei cu papadie: se ține la inceputul primaverii și are beneficii sigure pentru sanatate

01:05, 03.04.2024 - Papadia este inrudita cu prețioasa rucola. Au același gust ușor amarui, și frunzele tinere pot orna oricand o salata. Este intalnita peste tot in locurile insorite, sub diferite specii și nume: laptuca, floare de malai, crestațea. Nutriționistul Luminița Catana ofera detalii despre o cura mai puțin…

INDICATORI ESENȚIALI Secretele achiziționarii carnii proaspete de pui din magazin

16:35, 29.03.2024 - Carnea proaspata va fi stralucitoare, umeda la atingere și ușor alunecoasa The post INDICATORI ESENȚIALI Secretele achiziționarii carnii proaspete de pui din magazin first appeared on Informatia Zilei .

Ministrul Agriculturii recunoaște ca este fan mici: 'N-am mancat la Obor, dar unde ma opresc, mananc' / Ce alege dintre paine si mamaliga

17:30, 23.03.2024 - Ministrul Agriculturii Florin Barbu sustine ca mananca bio, din solarul familiei. Totusi, Florin Barbu recunoaste ca ii plac si micii. ”N-am mancat mici la Obor, dar unde ma opresc, mananc mici”, a spus ministrul Agriculturii la Prima TV. Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a fost intrebat in emisiunea…

Arheologii au dat peste cea mai veche paine din lume

00:30, 12.03.2024 - O descoperire inedita i-a impresionat pe arheologii turci. Aceștia au dezvaluit ca au dat peste cea mai veche piine din intreaga lume, care dateaza din anul 6.600 inainte de Hristos, relateaza Adevarul.ro. Potrivit Centrului de cercetare și aplicare a științei și tehnologiei de la Universitatea Necmettin…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…


Ce parere ai despre aceasta stire?