Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi anulări la Air Berlin. 32 de zboruri au fost paralizate, iar 150 de piloţi au anunţat că sunt bolnavi

Publicat:

a anulat, miercuri, 32 de zboruri, deoarece aproximativ 150 de piloti au anuntat ca sunt bolnavi, transmite dcnews.ro.Luna trecuta, si-a declarat insolventa, dupa ce principalul sau actionar a incetat sa ii mai acorde sprijin financiar.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Greva-record in Franța. Sint așteptate numeroase anulari de zboruri

12:55, 23.04.2024 - Numeroase anulari de zboruri sint așteptate joi, 25 aprilie, pe aeroporturile din Franța, din cauza unei greve a controlorilor de trafic aerian, care au anunțat deja ca aceasta ar putea fi o greva cu o mobilizare-record. Problemele așteptate pe aeroporturile din Franța din cauza grevei au fost deja…

Vești proaste pentru mii de bolnavi din Romania. Dispare un medicament vital pentru o afecțiune des intalnita

11:15, 11.04.2024 - Intr-o veste ingrijoratoare pentru sistemul de sanatate din Romania, se contureaza o criza semnificativa in furnizarea unui medicament vital pentru mii de bolnavi. Dispariția acestuia, esențial in tratarea unei afecțiuni des intalnite, a generat alarma.

Patru ani de zboruri medicale gratuite pentru salvarea copiilor grav bolnavi: „Sa le spunem numele și sa onoram fiecare viața”

19:11, 09.04.2024 - De patru ani, o asociație din Romania organizeaza zboruri medicale gratuite pentru copiii grav bolnavi care sunt tratați in strainatate. S-a ajuns la zborul cu numarul 200, suma totala investita depașind șapte milioane de euro. Urmatorul obiectiv este achiziționarea unui avion-ambulanța.

Furtuna Kathleen a provocat anularea sau devierea unor zboruri in Marea Britanie si pene de curent in Irlanda

11:30, 07.04.2024 - Pasagerii companiilor aeriene s-au confruntat sambata cu probleme pe aeroporturi din unele regiuni ale Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din cauza anularii unor zboruri in urma unei furtuni care a provocat pene de curent ce au afectat mii de gospodarii irlandeze.

Miliardarul Elon Musk promite: Neuralink va vindeca orbirea și paralizia!

07:00, 24.03.2024 - Inovația tehnologica redefinește limitele umane. Elon Musk a facut un anunț care ar putea sa marcheze inceputul unei noi ere pentru cei afectați de orbire și paralizie. Prin intermediul Neuralink, o companie cu obiective ambițioase, Musk promite sa vindece orbirea și sa redreseze mobilitatea persoanelor…

Bolnavi si… bolnavi. Este sanatatea o problema de siguranta nationala?

13:20, 13.03.2024 - De cateva decenii parca ma lupt cu morile de vant. Prin tot ceea ce fac la cabinet, moderand o emisiune de televiziune in fiecare duminica, in presa, am vrut ca, absolut pro bono, sa contribui la ieșirea unui numar exagerat de mare de conaționali din ignoranța, stupizenie, capoșenie și credulitate proverbiala.…

Iasi: Noul terminal de la Aeroportul International Iasi, operational de la 31 martie

16:50, 05.02.2024 - Noul terminal T4 de la Aeroportul International Iasi devine operational incepand cu data de 31 martie, cand vor putea fi operate primele zboruri in spatiul Schengen, a anuntat luni directorul aeroportului, Romeo Vatra. ‘Avem o provocare foarte mare, pentru ca in mod normal ar fi trebuit sa deschidem…

Romani bolnavi de malarie: simptome, prevenție, tratament

17:45, 30.01.2024 - In ultima luna, au fost inregistrate patru cazuri de malarie severa, in randul unor cetațeni romani care au calatorit in Zanzibar. Medicii ne recomanda sa fim atenți la simptome și sa prevenim boala.


Ce parere ai despre aceasta stire?