Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicoleta Voica își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ce își dorește artista: „Este jumătatea vieții”

Publicat:

, una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastra, iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Indragita cantareața implinește 50 de ani, iar in exclusivitate pentru a marturisit ca a primit urari din partea celor mai dragi persoane, dar mai ales de la fiul ei. Ce iși dorește artista.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit 22 de ani / FOTO

13:40, 10.05.2024 - Este zi de sarbatoare in showbiz-ul romanesc și asta pentru ca Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit frumoasa varsta de 22 de ani. Iata cum petrece artista aceasta zi speciala, dar și ce fotografii a publicat pe rețelele de socializare!

Vacanța de vedeta. La ce facultate iși dorește sa mearga Patrick, fiul Geaninei Ilieș. Baiatul prezentatoarei vrea sa se mute departe de Romania / VIDEO

16:56, 20.04.2024 - Geanina Ilieș a fost invitata la ediția de astazi a emisiunii Vacanța de Vedeta de la Antena Stars, unde a vorbit despre vacanțele in care a fost, dar și despre fiul ei. Prezentatoarea TV a marturisit la ce facultate iși dorește sa mearga Patrick. Baiatul vedetei vrea sa se mute departe de Romania.

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Soacra lui Tzanca Uraganu iși sarbatorește ziua de naștere. Cum arata mama Alinei Marymar: „Te iubim...” / FOTO

16:45, 24.03.2024 - Motiv de bucurie in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra celebrului cantareț iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cum arata mama Alinei Marymar. Mesajul emoționant postat pe o rețea de socializare.

Ce a facut Mirela Vaida de ziua ei de naștere. Cum a sarbatorit prezentatoarea TV de la Acces Direct in acest an: „Am avut o zi tare frumoasa” / FOTO

23:10, 16.03.2024 - De curand, Mirela Vaida și-a sarbatorit ziua de naștere. Frumoasa prezentatoare TV de la Antena Stars a implinit minunata varsta de 42 de ani. Iata ce a facut vedeta TV de ziua ei de naștere, dar și cum a sarbatorit prezentatoarea in acest an!

Vacanța De Vedeta. Anca Țurcașiu vrea sa se mute din Romania? In ce loc iși dorește actrița sa locuiasca: „Sa-mi petrec restul vieții...” / VIDEO

16:30, 09.03.2024 - In cadrul emisiunii Vacanța de Vedeta de la Antena Stars, Anca Țurcașiu a vorbit despre vacanțele ei de vis. Actrița vrea sa se mute din Romania? Iata in ce loc iși dorește vedeta sa locuiasca, dar și ce marturisiri a facut in cadrul ediției de astazi, 9 martie 2024, a emisiunii de la Antena Stars!

Mihai de la Mireasa iși sarbatorește ziua de naștere! Hatice, mesaj romantic pentru soțul ei: ”Țin sa iți mulțumesc…”

12:05, 23.02.2024 - Zi de sarbatoare in familia Mireasa! Mihai din sezonul 7 iși aniverseaza ziua de naștere! Hatice a profitat de acest moment special și i-a amintit soțului ei cat de mult il iubește și il apreciaza! Iata ce mesaj romantic i-a transmis fosta finalista lui Mihai!

Fiica Oanei Roman, Isabela, iși sarbatorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Iubirea vieții mele...” / FOTO

12:20, 21.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Oanei Roman și asta pentru ca fiica ei, Isabela, iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?