Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nico Rosberg ţinteşte al treilea pole position consecutiv în Formula 1

Publicat:

tinteste cel de-al treilea pole position consecutiv in Formula 1. Pilotul lui Mercedes a fost cel mai rapid in testele de la Monaco si va fi principalul favorit in calificarile de sambata. Printre alti favoriti se numara si .

Nico Rosberg de la Mercedes a obtinut cel mai bun timp la testele de la . Germanul, care a copilarit si a trait cea mai mare parte a vietii la Monaco, a fost cronometrat cu un minut si 14,7 secunde, timp inregistrat in a doua sesiune.

Astfel, Nico Rosberg este favorit la obtinerea pole position-ului.…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Victorie memorabila pentru Charles Leclerc, acasa, la Monte Carlo

13:11, 28.05.2024 - Zi memorabila pentru Charles Leclerc și pentru fanii sai. Pilotul monegasc de 26 de ani a reușit sa caștige pentru prima data in cariera sa prestigiosul Mare Premiu de la Monte Carlo. Aceasta victorie a fost cu atat mai speciala, avand loc chiar in orașul sau natal, in fața familiei și a prietenilor…

Monegascul Charles Leclerc (Ferrari) va pleca din pole position la MP al Principatului Monaco

10:15, 26.05.2024 - Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al Principatului Monaco, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1 din acest sezon, dupa ce a obtinut cei mai buni timpi din calificarile de sambata, informeaza AFP.

Leclerc, cel mai rapid in a doua sesiune de antrenamente de la Monaco

21:50, 24.05.2024 - Charles Leclerc de la Ferrari a stabilit ritmul in fața lui Lewis Hamilton in antrenamentele de vineri la Marele Premiu al statului Monaco. Leclerc a fost rapid pe parcursul ambelor sesiuni de vineri și a incheiat ziua cu un avans de 0,188 secunde fața de Mercedes-ul lui Hamilton.

Formula 1: Max Verstappen a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei

11:05, 20.04.2024 - Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, disputata sambata dimineata. Verstappen i-a invins pe Lewis Hamilton (Mercedes) si Sergio Perez (Red Bull). Au urmat cele doua Ferrari, cu monegascul Charles Leclerc in fata spaniolului Carlos…

Formula 1: Max Verstappen nu a prins podiumul in calificarile cursei sprint de la MP al Chinei

11:25, 19.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) va pleca de pe locul 4 in prima sursa sprint a sezonului, cea contand pentru Marele Premiu al Chinei. Cel mai bun timp a fost stabilit de Lando Norris (McLaren), englezul fiind urmat de Lewis Hamilton (Mercedes) și Fernando Alonso (Aston Martin).

Pilotul favorit sa-i fie coechipier lui Max Verstappen la RedBull in 2025

13:55, 09.04.2024 - ​Este agitație mare pe piața transferurilor din Formula 1 dupa ce Lewis Hamilton a ales sa plece la Scuderia Ferrari. S-a eliberat un loc important la Mercedes, dar speculații au existat și despre viitorul coechipier al lui Max Verstappen la RedBull.

Formula 1: Mercedes face declarații despre cine ar putea sa-l inlocuiasca pe Hamilton

15:00, 27.03.2024 - Intr-un viraj surprinzator pentru lumea motorsportului, Lewis Hamilton pare ca va schimba culorile din sezonul 2025, trecand de la Mercedes la Ferrari, iar locul sau la echipa germana ar putea fi luat de Carlos Sainz, potrivit declarațiilor lui Toto Wolff, șeful echipei Mercedes. Dupa o impresionanta…

Max Verstappen pleaca de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Arabiei Saudite

21:36, 08.03.2024 - Olandezul Max Verstappen (Red Bull) va porni de pe prima pozitie a grilei in Marele Premiu al Arabiei Saudite, a doua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, informeaza News.ro.Verstappen a fost in pole position si in prima etapa a sezonului, in Bahrain, cursa pe care a si castigat-o.La…


Ce parere ai despre aceasta stire?