Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NEWS ALERT: Parapantă PRĂBUȘITĂ în județul GIURGIU. O persoană A MURIT în urma INCIDENTULUI GRAV

Publicat:

1468162470 Accident cu parapanta Incident grav in parcul Comana din județul Girgiu. O parapanta cu motor, in care se aflau doi oameni, s-a prabușit intr-un lac aflat in apropiere. Una dintre persoane este grav ranita și a fost transportata la spital cu un elicopter SMURD.

TV, parapata s-a prabușit în zona unui stufariș dintr-un lac. Sursa citata arata ca parapanta a fost gasita foarte repede.

Momentan exista informații doar despre una dintre victime. În prezent, autoritațile au declanșat o ancheta pentru a se stabili în ce condiții s-a…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un mal de pamant s-a prabușit peste trei muncitori, in județul Galați: o persoana a murit, alta in coma, iar a treia este grav ranita

10:56, 17.06.2024 - Un accident grav a avut loc in județul Galați: un mal de pamant s-a prabușit peste trei muncitori. O persoana a murit și alta este in coma, o a treia victima este ranita, dar conștienta.

Accident devastator in Rașnov! O persoana a murit, iar alte trei au fost grav ranite / FOTO

08:25, 28.05.2024 - Un accident devastator s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 28 mai 2024, in Rașnov, județul Brașov! O persoana a murit, iar alte trei au fost grav ranite și transportate de urgența la spital. Iata ce au transmis reprezentantii Centrului INFOTRAFIC al IGPR despre cumplitul incident rutier!

UPDATE: Accident rutier intre Comana si Amzacea, judetul Constanta. Trei copii implicati in incident

10:10, 15.05.2024 - UPDATE: Conform ultimelor informatii furnizate de salvatorii de la ISU Constanta, sunt monitorizati de echipajele medicale trei copii si un adult.Astazi, 15 mai 2024, un accident rutier a avut loc intre localitatile Comana si Amzacea, judetul Constanta Astazi, 15 mai 2024, un accident rutier a avut…

Accident cumplit in Vaslui. O femeie a murit și o alta persoana a fost ranita, dupa ce mașina in care se aflau a intrat intr-un copac / FOTO

12:21, 11.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Vaslui, vineri noapte. O femeie a murit și o alta persoana a fost ranita grav, dupa ce șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina intr-un copac. Femeia nu a mai avut nicio șansa și a fost declarata decedata.

Microbuz implicat intr-un accident pe DN 2A, in județul Ialomița. O persoana a ajuns la spital

14:55, 10.05.2024 - Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ialomita, la fata locului au fost gasite patru victime constiente si cooperante. Accident cumplit, in Satu Mare. Fetița de doar un an și jumatate, lovita mortal de un șofer care dadea cu spatele "Dupa acordarea primului ajutor calificat, o singura…

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in județul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

12:20, 07.04.2024 - Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminica, in localitatea Dragoești, județul Valcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minora se lupta pentru supraviețuire, la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?