Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

New York Times: Vaccinul anti-COVID pentru copii ar putea întârzia MAI MULT DE UN AN, după apariţia celui pentru adulţi

Publicat:

Testele din faza a III-a, ultimul stadiu, sunt desfasurate pe mii sau chia zeci de mii de voluntari, in timpul acestora oamenii de stiinta putand obtine dovezi clare ca vaccinul respectiv are efectele scontate. De asemenea, acest stadiu al testarilor poate scoate la iveala si posibile reactii adverse, care la primele teste puteau trece neobservate.

Multe vaccinuri, inclusiv cele pentru rubeola, poliomielita si tetanos, sunt dezvoltate din prima pentru a putea fi administrate si copiilor, de cele mai multe ori incepand cu adolescenti si mergand spre varste mai fragede, dar acest lucru…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Oamenii de știința au descoperit un "comutator" care oprește sistemul imunitar sa atace celulele sanatoase

02:45, 22.03.2024 - Sistemul nostru imunitar este talentat in a face diferența intre chimia propriului nostru organism și cea a unui agent patogen invadator. Atunci cand funcționeaza defectuos, corpul nostru poate deveni gazda unui razboi civil intens, scrie sciencealert.com. Oamenii de știința sunt dornici sa ințeleaga…

Testul de inteligența cu sageți pentru oamenii cu IQ ridicat. Care este forma corecta care lipsește din puzzle?

09:30, 15.03.2024 - Pentru astazi, Playtech Știri iți prezinta un test de inteligența mai aparte, sub forma unui puzzle cu imagini matematice. Trebuie sa identificați forma corecta care lipsește din puzzle-ul de mai sus! Sa incepem! Cel mai rapid test de inteligența Testele de inteligența și iluziile optice testeaza, de…

Copiii nascuți in pandemie au un „scut de protecție” impotriva unor boli. Oamenii de știința au descoperit care este motivul

09:45, 10.03.2024 - Copiii nascuți in timpul pandemiei, cand masurile de distanțare sociala erau in vigoare, au dezvoltat o „protecție fascinanta” impotriva afecțiunilor comune, precum alergiile, potrivit unui nou studiu, transmite Sky News.

De ce șnurul marțișorului este colorat in alb și roșu? Povestea uimitoare a celui mai indragit simbol al primaverii

19:30, 29.02.2024 - Prima a zi a lunii martie aduce cu sine o serie intreaga de obiceiuri și tradiții de Marțișor, o sarbatoare inchinata innoirii timpului in pragul primaverii. Micul simbol al primaverii, legat cu fir impletit roșu și alb, purtat in piept sau la mana de catre fete și femei, este menit sa faca trecerea…

De ce șnurul marțișorului este colorat in alb și roșu? Povestea uimitoare a celui mai indragit simbol al primaverii

08:25, 29.02.2024 - Prima a zi a lunii martie aduce cu sine o serie intreaga de obiceiuri și tradiții de Marțișor, o sarbatoare inchinata innoirii timpului in pragul primaverii. Micul simbol al primaverii, legat cu fir impletit roșu și alb, purtat in piept sau la mana de catre fete și femei, este menit sa faca trecerea…

Japonezii lanseaza pe orbita un ciudat satelit din lemn de magnolie

15:25, 18.02.2024 - Oamenii de stiinta japonezi au creat una dintre cele mai neobisnuite nave spatiale din lume – un satelit minuscul care este facut din lemn, relateaza The Guardian. Sonda LignoSat a fost construita din lemn de magnolie, care, in experimentele efectuate pe Statia Spatiala Internationala (ISS), s-a dovedit…

Un sofer incepator a murit dupa ce a derapat si a intrat cu masina in stalp

09:30, 31.01.2024 - Un sofer de 18 ani a murit dupa ce a derapat si a intrat cu masina intr-un stalp de pe Șoseaua Antiaeriana din Bucuresti. Tanarul luase permisul de conducere in urma cu o luna.  Primele date arata ca tanarul a pierdut controlul volanului cand a incercat sa evite un autoturism care a intrat pe șosea…

Ce este ”sindromul cladirii bolnave”.  Risc major in cazul copiilor!

16:40, 30.01.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații atrage atenția asupra sindromului cladirii bolnave (Sick building syndrome). Acest sindrom este provocat de nivelul ridicat de  praf, de ventilația deficitara (in școli, birouri etc.), de prezența mucegaiului, de expunerea la formaldehida, la azbest etc. Potrivit specialiștilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?