Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nepoata lui Elvis, în ipostaze incendiare! Riley Keough, aproape goală într-un serial

Publicat:

Nepoata lui Elvis, in ipostaze incendiare! , in varsta de 26 de ani, a fost filmata aproape goala. Ea este protagonista unui nou serial, numit , unde joaca rolul unei studente la drept, care este și escorta  de lux. Astfel, nepoata legendarului cantareț a filmat scene explicite de sex pentru acest serial. Ea a aparut aproape goala in trailerul serialului. Mai exact, a purtat lenjerie intima extrme de sexy și și-a aratat sanii. In varsta de 26 de ani, Riley este fiica și nepoata lui . „” este bazat pe…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nepoata lui Elvis Presley suspenda vanzarea averii Regelui

06:45, 23.05.2024 - Moștenirea Regelui continua sa domine prima pagina a ziarelor: miercuri, nepoata lui Elvis Presley a reușit sa blocheze temporar vanzarea Graceland, celebra proprietate a cantarețului din Memphis, la un an dupa controversele legate de testamentul fiicei legendei rock'n'roll, potrivit AFP.

Un judecator a suspendat vanzarea resedintei Graceland, contestata de nepoata lui Elvis Presley

20:06, 22.05.2024 - Un judecator din statul american Tennessee a blocat miercuri vanzarea prin executare silita a resedintei Graceland, considerand ca este in interesul publicului sa incetineasca orice schimbare de proprietar pentru fosta proprietate a cantaretului Elvis Presley, informeaza NBCnews.com, potrivit Agerpres.

Capitanul din filmul Titanic, Bernard Hill, s-a stins din viața la varsta de 79 de ani

19:45, 05.05.2024 - Vestea trista a trecerii in neființa a actorului britanic Bernard Hill a indoliat comunitatea artistica și fanii din intreaga lume. Bernard Hill, cunoscut pentru interpretarile sale memorabile din filmele Titanic și Stapanul Inelelor, s-a stins din viața duminica, la varsta de 79 de ani, potrivit declarației…

Loredana Groza, show de zile mari. In ce ipostaze incendiare a fost surprinsa artista intr-un club din București

14:15, 18.03.2024 - Loredana Groza este una dintre cele mai appreciate și talentate artiste ale momentului. Frumoasa cantareața in varsta de 53 ani continua sa faca furori in cluburi cu show-urile ei muzicale.

Un barbat din Brașov și-ar fi violat de nenumarate ori nepoata in varsta de doar 5 ani. Individul a fost arestat

20:01, 09.03.2024 - Un barbat de 35 de ani dintr-o localitate limitrofa municipiului Brasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca si-ar fi violat in mod repetat nepoata in varsta de 5 ani, a informat, sambata, Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.


Ce parere ai despre aceasta stire?