Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NENOROCIRE într-o famile din Capitală. Copilul lor a murit, după ce a căzut în gol de la etajul 4

Publicat:

Tragedie intr-o familie din Capitala. Un copil a murit, dupa ce a cazut de la etajul 4 al unui bloc de locuit din sectorul Buiucani.Baiatul, impreuna cu mama acestuia au fost transportați la spital, insa din cauza ranilor grave acesta s-a stins.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu intr-un apartament de la etajul 12, in Capitala, pornit de la o lumanare. Un om a murit

09:45, 05.05.2024 - O persoana a fost gasita carbonizata, duminica, in ziua de Paști, intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

La un pas de tragedie. O fetita de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc din București. Ce i-a salvat viața

14:40, 15.04.2024 - O fetita de doi ani a fost transportata la spital, luni, dupa ce a cazut pe fereastra, de la etajul intai al blocului in care locuieste, in Sectorul 1 al Capitalei. Copila s-ar fi urcat pe pervaz in joaca. Potrivit Politiei Capitalei, politistii de la Sectia 1 au fost sesizati, luni dimineata, despre…

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Tragedie in București. O femeie a murit, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc

10:30, 08.04.2024 - O femeie de 31 de ani a murit, luni, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc din Capitala. Politistii incearca sa stabileasca acum ce s-a intamplat. Potrivit unor surse judiciare este vorba despre o femeie, nascuta in Iran, care a cazut de la etajul 11 al unui bloc de pe Bulevardul […] The post…

Și-ar fi pus capat zilelor: O ucraineanca a decedat, dupa ce a cazut in gol de la etajul 14 al unui bloc de la Buiucani. Ce spune soțul femeii

12:26, 12.03.2024 - Tragedie in capitala. O femeie de 40 de ani, originara din Ucraina, a decedat dupa ce s-a aruncat in gol de la balconul comun de la etajul 14 al unui blocului locativ de pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani.

Un barbat de 74 de ani din Arad a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc

10:50, 04.03.2024 - Incident cu final nefericit, luni dimineața, la Arad. Un barbat in varsta de 74 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc de locuințe. Inca nu este clar daca a fost un accident sau un act premeditat.

Cine este adolescentul care a murit subit in Timiș, sub privirile colegilor sai. Baiatul a fost operat la inima in urma cu un an / FOTO

16:35, 26.02.2024 - Tragedie de proporții in Timiș. Un baiat de 16 ani a murit subit, sub privirile colegilor sai de la fotbal. Acesta se afla pe teren in momentul in care s-a stins din viața. Au aparut informații noi despre cine este adolescentul de 16 ani. In urma cu un an, a suferit o operație la inima.


Ce parere ai despre aceasta stire?