Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Neînfricată: Reese Witherspoon nu se teme de moarte, pentru că e convinsă că va ajunge „în rai”

Publicat:

nu se teme de moarte, pentru ca este convinsa ca exista „o putere mare” și ca va merge „in rai” odata ce va trece in neființa. Vedeta din ‘’ a explicat motivul pentru care nu se teme, dupa ce colega sa din celebrul serial, , i-a marturisit ca se gandește […]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Oana Roman și-a gasit liniștea dupa moartea Mioarei Roman: „Am ajuns la un echilibru”. Vedeta este convinsa ca mama ei se bucura pentru ea

11:05, 15.04.2024 - Oana Roman și-a sarbatorit ziua de naștere sambata. A implinit 48 de ani, fiind prima aniversare fara mama ei. Vedeta este convinsa ca Mioara Roman este intr-un loc mai bun și este mandra de ea. De curand, a și visat-o alaturi de bunica ei.

Bolnava de cancer in stadiul 4, actrița Shannen Doherty se pregatește de moarte și a inceput sa-și vanda bunurile

17:21, 03.04.2024 - Vedeta din „Beverly Hills 90210” Shannen Doherty are cancer in stadiul 4 și spune ca a inceput sa renunțe la bunurile materiale pentru a se putea concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat in aceasta etapa.

Star Matinal. Ce lecții importante a invațat Deea Maxer dupa divorț. Nu se vede o feminista convinsa: „Nu mai cred in...”

10:15, 18.03.2024 - Deea Maxer spune ca a avut de invațat o mulțime de lecții dupa divorțul de Dinu Maxer. Vedeta nu se descrie ca o feminista convinsa și crede in continuare ca un barbat și o femeie au rolul de a completa, așa cum face și iubitul cu ea.

Star Matinal. Cum a fost pentru Cristina Cioran momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama: „Eram convinsa!” / VIDEO

13:16, 08.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cristina Cioran a vorbit despre momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama inainte de a-și face testul de sarcina. Iata cum a fost pentru actrița clipa in care a aflat ca este gravida cu fetița ei!

Știrile Antena Stars. Oana Roman a visat-o aseara pe mama ei! Vedeta o vede astazi pentru ultima oara pe Mioara Roman / VIDEO

14:20, 26.02.2024 - Oana Roman trece prin clipe de coșmar! Vedeta o vede astazi pentru ultima oara pe femeia care i-a dat viața! Mioara Roman va fi inmomrantata astazi la cimitirul Reinvierea din Capitala. Gabriela Lucuțar, declarații dureroase, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?