Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nea Mărin, supărat foc și pară pe Vladimir Drăghia! I-a reproșat că nu e punctual

Publicat:

Cea de-a doua ediție a emisiunii &"Poftiți pe la noi&" a debutat cu momente deosebit de tensionate, caci la scurt timp dupa ce vedetele au fost în vizita la Asociația Autism Transilvania, a rabufnit.

Așa cum stabilise, acesta a trezit vedetele dimineața, au mers la masa, însa Vladimir nu a aparut, fapt ce l-a înfuriat pe .

Astfel, acesta a mers sa-l certe pentru ca a întârziat, însa nu și-a imaginat vreodata ca va avea parte de o astfel de scuza. Vladimir i-a spus ca s-a trezit mult prea devreme și a adormit înapoi.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Nea Marin, demonstrație la superlativ in cadrul spectacolului final

23:06, 31.01.2024 - A sosit ultima zi și, de astfel, ziua in care se vad toate roadele muncii vedetelor, alaturi de nea Marin! Spectacolul pentru care gazda emisiunii s-a straduit din greu a fost cireașa de pe tort, lasandu-i masca pe toți. Iar Andreea Antonescu și Madalina Badea s-au intrecut in senzualitate.

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Dan Badea, in lacrimi la o lecție de viața cutremuratoare: „Nedrept!”

22:25, 31.01.2024 - Nea Marin și vedetele sale iși continua drumul in Baltenii de Jos, ca sa distribuie produsele atat de necesare localnicilor izolați și greu incercați. La una din case, gazda emisiunii și invitații sai au primit o lecție de viața dureroasa. Dan Badea nu și-a putut stapani lacrimile!

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Andreea Antonescu, emoționata de locul in care a ajuns. Nea Marin, surpriza pentru varstnici: ”Uitați de ceilalți” / VIDEO

22:05, 31.01.2024 - Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Vedetele au avut o sarcina impresionanta și nobila in ediția din aceasta seara. Nea Marin a pregatit cadouri pentru varstnicii dintr-un sat, iar Andreea Antonescu a fost emoționata de ceea ce a vazut.

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 31 ianuarie 2024. Localnicii din Baltenii de Jos s-au bucurat de ajutorul lui nea Marin

21:55, 31.01.2024 - Nea Marin și vedetele sale au facut o fapta buna pentru localnicii izolați și greu incercați din Baltenii de Jos. Oamenii s-au aratat extrem de recunoscatori de gestul omenos pus in mișcare de gazda emisiunii Poftiți pe la noi, alaturi de invitații sai: „Ne-ați adus viața!”

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Nea Marin a cedat și a plecat in timpul repetițiilor. Ce l-a deranjat

22:00, 30.01.2024 - Seara s-a lasat și invitații de la „Poftiți pe la noi: Poftiți prin Dobrogea” sunt prinși in mrejele dansului popular, insa oboseala de peste zi se resimte, motiv pentru care concentrarea scade cu fiecare minut. Un moment tensionat și-a facut loc la lasarea nopții și nea Marin a decis sa plece!

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Nea Marin „a luat foc”, dupa ce Catalin Cazacu l-a udat

21:10, 30.01.2024 - Pentru invitații din aceasta seara a fost bine cat a fost! Adica pana a venit nea Marin sa verifice daca au facut treaba pe care au promis ca o vor duce la bun sfarșit. Madalina Balan a incercat sa ii mobilizeze pe Sonny și Riki, insa nu a reușit cu aceeași forța pe care o are gazda emisiunii.

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Vedetele, profund emoționate la poveștile de viața ale oamenilor

21:05, 29.01.2024 - Vedetele, profund emoționate la poveștile de viața ale oamenilor din Baltenii de Jos: „Sa n-ai apa potabila de unde sa bei”. Catalin Cazacu, cu ochii in lacrimi cand a stat de vorba cu cea mai batrana femeie din sat: „Nevoile ei țineau de un alt domeniu al vieții”. Ce lecții de viața le-au fost date…

Catalin Cazacu, Andreea Antonescu, Dan Badea și soția lui, Madalina, fac echipa in cea de-a patra ediție a sezonului 10 Poftiți pe la noi!

13:20, 29.01.2024 - Astazi, Nea Marin revine la Antena 1 cu o noua ediție a emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzata luni, marti si miercuri, de la ora 20:30. Catalin Cazacu, Andreea Antonescu, Dan Badea și Madalina Badea spun Poftiți pe la noi: Poftiți in Baltenii de Jos! saptamana aceasta, in cele trei ediții consecutive…


Ce parere ai despre aceasta stire?