Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NE PLACE … mopsul cu clop în cap!

Publicat:

Nunta mare la Nasaud zilele trecute. Cum aici este patria costumului popular, mirii și invitații au respectat dress code-ul zonei și au imbracat straiele populare, de la cel mai mic la cel mai mare. Și cand zicem cel mai mic ne referim la mopsul familiei, care a defilat cu clop in cap.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop 15 mai 2024 – Va place sa respectați regulile și nu aveți nicio problema

05:35, 15.05.2024 - BERBEC S-ar putea sa vrei sa-ți schimbi casa sau chiar orașul și pentru asta ar trebui sa te gandești foarte mult, deoarece in acest moment exista probleme care nu le permit. Verificați totul cu partenerul sau familia inainte de a lua orice decizie. TAUR Nu incercați sa va impuneți capriciile sau regulile…

Cea mai buna cafea este cea care iți place. Buna Dimineața la Radio Iași

10:31, 23.04.2024 - Cea mai buna cafea este cea care iți place. ”Curierii” cafelei Claudia Georgiana Rusu și Teo Bozbiciu, au venit in matinalul de la Radio Iași: http://www.radioiasi.ro/wp-content/uploads/sites/6/2024/04/9-40-2.mp3

Spectacolul ”Cum va place” al Teatrului ”Matei Vișniec” Suceava inclus de UNITER in campania naționala ”Artiștii pentru artiști”

18:20, 27.03.2024 - Spectacolul ”Cum va place” in regia lui Botond Nagy producție a Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” Suceava a fost inclus de UNITER in campania naționala ”Artiștii pentru artiști”  care se desfașoara in perioada 20 martie – 20 aprilie. Programul asigura susținere financiara pentru artiștii aflați in…

Trenduri in fotografia de nunta in 2024

06:10, 22.03.2024 - Ai observat cum fotografia de nunta a evoluat de-a lungul anilor, de la pozele statice, perfect aranjate, la capturi spontane? Ei bine, 2024 este anul in care convenționalul intalnește neașteptatul, iar fotografia de nunta capata noi dimensiuni, culori și texturi. Daca te pregatești sa spui „Da” și…

Logodna momentului in showbiz. Milionarul care se pregatește de nunta la 92 de ani

18:50, 08.03.2024 - Este considerat printre cei mai influenți miliardari ai lumii, dar excentricitațile sale sunt și mai renumite. Una dintre ele este și recentul anunț despre o posibila logodna, avand in vedere ca milionarul care se pregatește de nunta are 92 de ani.

Femei de succes. Narcisa, șoferița care iți zambește de la volanul unui autobuz electric. „Imi place ceea ce fac și o fac cu bucurie!”

19:56, 07.03.2024 - Narcisa este șofer profesionist și transporta in siguranța, zilnic, mii de calatori din municipiul Cluj-Napoca, la volanul unui autobuz electric. „Ma mandresc cu ceea ce fac”, recunoaște aceasta și recomanda doamnelor sa imbrațișeze cu incredere o meserie revendicata in mod tradițional de barbați.

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Cuvinte cheie:

place nunta nasaud mopsul

Ce parere ai despre aceasta stire?