Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NATO intensifică patrulele în Marea Baltică din cauza incidentelor submarine

Publicat:

Masurile sporite includ zboruri suplimentare de supraveghere și recunoaștere, inclusiv cu avioane de patrulare maritima, avioane NATO AWACS și drone. O flota de patru vanatori de mine NATO este de asemenea trimisa in zona”, a spus NATO intr-un comunicat, citat de Reuters. In știrile recente, un cablu de telecomunicații submarin care leaga Suedia de Estonia […]

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Compania aviatica Finnair isi intrerupe unele zboruri spre Estonia din cauza interferentelor GPS, puse pe seama Rusiei

03:05, 30.04.2024 - Compania Finnair a anuntat luni ca isi intrerupe zborurile catre Tartu, in estul Estoniei, timp de o luna, din cauza perturbarilor GPS din zona, pe care Tallinn le-a pus pe seama Rusiei vecine, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Estonia acuza Rusia de un “atac hibrid”. O companie aeriana isi suspenda timp de o luna zborurile

20:45, 29.04.2024 - Finnair, compania aeriana finlandeza, a declarat ca va suspenda temporar, timp de o luna, zborurile catre orașul eston Tartu din cauza interferențelor semnalului GPS. Aceasta decizie vine in urma preocuparilor legate de posibilele riscuri de securitate asociate cu aceste interferențe, pe care ministrul…

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Suedia intentioneaza sa inchida ancheta privind exploziile de la conductele Nord Stream

17:15, 06.02.2024 - Autoritatile suedeze intentioneaza sa inchida ancheta privind exploziile care au scos din functiune gazoductele Nord Stream din Marea Baltica in 2022, scrie marti presa germana, preluata de Reuters.

Exploziile la gazoductele Nord Stream – lovitura de teatru

16:45, 06.02.2024 - Anchetatorii suedeze intentioneaza sa inchida ancheta privind exploziile care au scos din functiune gazoductele Nord Stream din Marea Baltica in 2022, scrie marti presa germana preluata de Reuters. Ziarele Suddeutsche Zeitung si Die Zeit si radioteleviziunile NDR si WDR afirma ca procurorul care conduce…

Suedia urmeaza sa inchida ancheta privind exploziile de la gazoductele Nord Stream (presa)

16:35, 06.02.2024 - Autoritațile judiciare suedeze au de gand sa inchida ancheta in ce privește exploziile care au scos din funcțiune gazoductele Nord Stream din Marea Baltica, in 2022, relateaza, marți, presa germana, conform Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?