Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

N-a mai avut loc în lumina reflectoarelor, din cauza tatălui şi a bunicului, super-celebri! Ca să compenseze, şi-a "tras" o iubită, după care se întorc toate privirile!

Publicat:

El este unul dintre cei mai mari antrenori de fotbal ai României si si-a vazut visul îndeplinit cu ochii atunci când fiul lui i-a calcat pe urme, dorindu-si cu ardoare sa se întâmple acelasi lucru si cu nepotul lui, însa nu a fost sa fie. Chiar daca a stat departe de lumina reflectoarelor, fiul celebrului fotbalist i-a uimit pe toti cu viata lui amoroasa.

De-a lungul timpului, , nepotul celebrului , a avut relatii cu domnisoare care mai de care mai celebre, cel putin prin prisma parintilor lor, dar de data aceasta se…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au aparut in lumina reflectoarelor copiii „secreți” ai Regelui Charles. Cum arata sora și fratele lui Harry și William, puțini știau acest detaliu surprinzator

11:35, 05.05.2024 - Copiii secreți ai Regelui Charles au ieșit, in sfarșit, in lumea publica. Puțini sunt cei care știu ca prinții Harry și William au un frate și o sora, pentru ca mereu au stat ascunși. Cum arata cei doi și unde au fost vazuți recent. Cine sunt frații vitregi ai prinților Harry și William O imagine […]…

De ce Cornel Palade nu a mai aparut la TV. Ce a facut actorul de cand s-a retras din lumina reflectoarelor

14:31, 29.04.2024 - Cornel Palade s-a retras o perioada lunga de timp din lumina reflectoarelor. Actorul a mai participat la diverse proiecte, insa nu a fost la fel de activ, așa cum era inainte. Iata de ce nu a mai aparut la TV, dar și ce a facut in tot acest timp!

Incredibila poveste a tortului Padurea Neagra, scoasa in lumina reflectoarelor

09:20, 26.04.2024 - Tortul Padurea Neagra, cunoscut și sub numele de Schwarzwalder Kirschtorte, este un desert clasic german care a cucerit lumea intreaga. Bineințeles ca am fost curioși sa ii aflam povestea și sa v-o impartașim!

Teatrul Colegiului National Militar Alexandru Ioan Cuza Constanta, la Festivalul Regional de Teatru Caragiale intre trecut, prezent si... viitor​ (FOTO)

19:56, 22.04.2024 - Trupa de teatru a Colegiului National Militar "Alexandru Ioan Cuza", Atlantis, a stralucit in lumina reflectoarelor, la Festivalul Regional de Teatru "Caragiale intre trecut, prezent si... viitor" de la Galati, obtinand doua premii intai. "Succesul este utilizarea la maximum a capacitatilor pe care…

Știrile Antena Stars. Cu ce se ocupa „Gogoașa” din „Trasniți in NATO”, dupa o o cariera de 25 de ani in televiziune. S-a retras din lumina reflectoarelor: „A fost o chestie temporara”

16:41, 11.04.2024 - De o buna perioada, Constantin Zmafirescu s-a retras din lumina reflectoarelor și se ocupa cu totul altceva. Actorul spune ca, inițial, a fost ceva temporar, dar a conștientizat ca nu are de ce sa renunțe la a fi șofer de taxi.

Care a fost cauza morții lui Mile Povan! Iubita lui, Roxana, a dezmințit zvonurile ca tragedia ar fi fost produsa de pastilele de slabit: ”L-ar fi afectat...”

11:05, 07.03.2024 - Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele celor care l-au iubit, dar a starnit și o mulțime de specualții, cu privire la cauza morții. S-a spus ca tragedia s-a produs din cauza pastilelor de slabit, insa iubita lui, Roxana, a dezmințit aceste zvonuri. Iata care a fost reala cauza a morții!

Proba feminina de slalom super-urias contand pentru Cupa Mondiala de schi alpin, de la Val di Fassa, a fost anulata din cauza ninsorilor

12:30, 25.02.2024 - La fel ca si cu o zi inainte, proba feminina de slalom super-urias din programul de duminica contand pentru Cupa Mondiala de schi alpin, de la Val di Fassa (Italia), a fost anulata din cauza ninsorilor, a anuntat Federatia internationala (FIS), scrie AFP. "Din cauza ninsorilor abundente din timpul…


Ce parere ai despre aceasta stire?