Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

N-a făcut niciodată sex? Un concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu” recunoaște cu seninătate: ”Sunt flăcău”

Publicat:

 Toți concurenții încearca sa pacaleasca regulile și sa ajunga în momente intime în casa, dar exista unul care nici macar atunci când parasește competiția nu reușește sa aiba parte de amor cu jumatatea lui.

Cristi și Andrada au parasit casa &"Mireasa pentru fiul meu&", dar n-au vizitat înca dormitorul, deși mulți concurenți acolo merg direct dupa o perioada atât de lunga de interdicție.

&"Sunt flacau&", a recunoscut Cristi fara niciun fel de probleme, ceea ce ne facem sa credem ca s-ar putea sa nu fi înțeles exact întrebarea…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia și Cristian, tensiuni in cuplu din cauza scandalului cu Andrada. Ce i-a spus concurentul iubitei sale: „Am fost mai drastic”

00:10, 18.05.2024 - Antonia și Cristian s-au certat din cauza tensiunii competiției. Cei doi au avut mai multe discuții in contradictoriu, mai ales dupa ce Andrada a facut cateva acuzațiile grave la adresa concurentei.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a cerut un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:21, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a primit un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:16, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Ce loc de munca are acum Andrada de la Mireasa. S-a fotografiat chiar din cabinetul medical, unde le-a aratat tuturor meseria ei

14:15, 31.03.2024 - Andrada de la Mireasa și-a dezvaluit recent o alta fațeta a personalitații sale. O apariție surprinzatoare in lumea medicala a adus lumina asupra unui nou capitol din viața ei: cel de asistenta medicala intr-un cabinet de stomatologie.

Cu ce se ocupa Cristi de la Mireasa, dupa ce a fost eliminat. Le-a dat replica tuturor celor care l-au acuzat ca s-a inscris la emisiune pentru celebritate

10:21, 19.03.2024 - Cristi a fost eliminat de la Mireasa in ediția de vineri. Au trecut deja cateva zile de la acel moment, iar fanii au fost curioși care a fost motivul real pentru care și-a dorit atat de mult sa plece acasa.

Cum ar reacționa Cristi de la Mireasa, sezonul 9, daca Eliza l-ar chema in casa. Tanarul recunoaște ca a fost atras de concurenta: „Am simțit...”

10:40, 18.03.2024 - In ediția de vineri, Cristi a aflat ca a fost eliminat de la Mireasa, asta dupa ce, in ultimele zile, a insistat ca fetele sa iși propuna pentru a pleca acasa. Chiar daca așa s-a și intamplat, fostul concurent spune ca a fost deranjat de faptul ca inclusiv Eliza, singura fata de care se apropiase mai…

Ce mesaj a postat Cristi de la Mireasa, sezonul 9, dupa ce a fost eliminat din competiție. Postarea facuta de tanar: „Vreau sa…” / FOTO

23:50, 16.03.2024 - In ediția din data de 15 martie 2024, Cristi a fost concurentul care a fost eliminat din casa "Mireasa", in urma votului publicului. Ei bine, la scurt timp dupa parasirea competiției emisiunii de la Antena 1, tanarul a facut o postare in mediul online. Iata ce a transmis de acasa!

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!


Ce parere ai despre aceasta stire?