Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Muzeul Naţional de Istorie a României prelungeşte perioada de vizitare a expoziţiei 'Aurul împăraţilor chinezi'

Publicat:

de Istorie a Romaniei (MNIR) a anuntat ca prelungeste perioada de vizitare a expozitiei - eveniment "Aurul imparatilor chinezi. Podoabe regale din perioada Wanli, dinastia Ming - " pana la data de 15 mai, potrivit news.ro.

Expozitia - eveniment "Aurul imparatilor chinezi. Podoabe regale din perioada Wanli, dinastia Ming - " este organizata de de Istorie a Romaniei in colaborare cu Muzeul de ’an Qujiang, China si Ambasada Republicii Populare Chineze in Romania.

In cadrul acestei expozitii pot fi admirate…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Expoziția „Sa scriem caligrafic despre personalitați ale Bucovinei”, la Muzeul de Istorie

11:50, 24.04.2024 - In perioada 18 aprilie-23 mai 2024, Muzeul Național al Bucovinei organizeaza o expoziție cu lucrarile realizate de participanții la concursul de caligrafie „Istoria scrisa frumos. Sa scriem caligrafic despre personalitați ale Bucovinei", care s-a desfașurat in luna martie, pe pagina de ...

Vernisaj expoziție Costin Neamțu „Omul poveste, pictorul in poveste”

11:10, 16.04.2024 - Muzeul Național al Bucovinei va invita, vineri, 19 aprilie 2024, ora 13, la vernisajul expoziției Costin Neamțu Omul poveste, pictorul in poveste, care va  fideschisa in Galeria cu bolți de la Muzeul de Istorie. Expoziția va fi prezentata de scriitorul Grigore Ilisei și este curatoriata de  Lector univ.…

Atelier de pictura icoana in maniera bizantina pentru adulți la Muzeul de Istorie din Suceava in perioada aprilie – mai. Taxa de este de 200 de lei

14:00, 11.04.2024 - Muzeul Național al  Bucovinei revine in atenția publicului sau cu Atelierul de pictura icoana in maniera bizantina pentru adulți, care este organizat in perioada aprilie – mai  2024 la Muzeul de Istorie.  Calendarul zilelor de desfașurare este urmatorul: 19, 20, 26, 27 aprilie și 12, 13, 18 mai.  Cursul…

MNIT pregatește cea mai valoroasa expoziție din istoria sa: „Razboinici uitați și podoabe eterne (secolul al V-lea p. Chr.)”

13:20, 04.04.2024 - Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) pregatește cu sprijinul Ministerului Culturii și al Primariei Șimleu Silvaniei o expoziție temporara extraordinara, intitulata „Razboinici uitați și podoabe eterne”.

Muzeul National de Istorie a Romaniei: Deschiderea expozitiei Philip de Laszlo: Master of Elegance, la Gainsborough’s House Museum

17:40, 23.03.2024 - Bratara reginei Maria, din colectia Muzeul National de Istorie a Romaniei, expusa in cadrul expozitiei "Philip de Laacute;szloacute;: Master of Elegance", la Gainsborough 39;s House Museum, Anglia. Muzeul National de Istorie a Romaniei anunta deschiderea expozitiei "Philip de Laacute;szloacute;: Master…

Vernisajul expoziției temporare „Graffiti de altadata. Scrisul cursiv la Porolissum in epoca romana”

20:36, 14.03.2024 - Muzeul Județean de Istorie și Arta Zalau, instituție subordonata Consiliului Județean Salaj, va invita la vernisajul expoziției temporare „Graffiti de altadata. Scrisul cursiv la Porolissum in epoca romana”. Evenimentul va avea loc marți, 19 martie 2024, incepand cu ora 14,00, in Beciul Cultural al…

Vernisajul expozitiei de arte vizuale ETAJ 3, gazduit de Muzeul de Arta Constanta

10:45, 01.02.2024 - Muzeul de Arta Constanta gazduieste vernisajul expozitiei "ETAJ 3" expozitie de arte vizuale care reuneste creatii artistice semnate de artisti vizuali constanteni, membri ai Uniunii Artistilor Plastici din Romania, Filiala Constanta Unu. Evenimentul va avea loc sambata, 3 februarie, de la ora 15:00.…

Moneda omagiala dedicata lui Constantin Brancuși, lansata de BNR la incheierea expoziției de la Timișoara

18:00, 28.01.2024 - Expoziția „Brancuși: surse romanești și perspective universale”, evenimentul care a ținut capul de afiș in anul in care Timișoara a deținut titlul de capitala europeana a culturii cu opere ale marelui sculptor, din perioada de tinerețe, realizate in Romania, dar și sculpturi aflate la Centre Pompidou…


Ce parere ai despre aceasta stire?