Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Muzeul de Etnografie si Arta Populara, partener pentru promovarea patrimoniului imaterial al lemnului din Maramures si Transcarpatia

Publicat:

Proiectul DRANICA.20 – Promoting the immaterial wooden heritage of Maramures and TranscarpathiaPromovarea Patrimoniului Imaterial al lemnului din Maramures si Transcarpatia 3 – Promovarea culturii locale si conservarea patrimoniului istoric” este ultimul dintre proiectele aprobate in cadrul sedintei extraordinare a , din luna februarie, care vizeaza accesarea fondurilor externe nerambursabile prin Programul de ENI CBC UngariaSlovaciaRomaniaUcraina, 2014 – 2020. Proiectul isi propune, in prima faza, derularea…

Citeste articolul mai departe pe ziarmm.ro…  

Sursa articol: ziarmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incep inscrierile pentru Sisterhood of Young Animation Auteurs – programul Animest dedicat creatoarelor din industria animației

20:45, 13.04.2024 - La cea de-a 4-a ediție Sisterhood of Young Animation Auteurs (SYAA), Animest continua parteneriatul cu Animation Festival Network și deschide programul de mentorat dedicat cineastelor din lumea animației catre alte doua țari. Pe langa Romania, Republica Moldova, Cehia, Croația, Slovacia și Slovenia,…

Tenis de masa / Szocs și Ionescu au ratat in extremis „biletul“ pentru JO

12:15, 13.04.2024 - Perechea de dublu mixt formata din Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu a ratat șansa de a se califica la Jocurile Olimpice de la Paris, dupa infrangerea 3-4 (8-11, 15-13, 14-16, 11-8, 8-11, 11-4, 11-8) din finala turneului preolimpic de pe culoarul KO3. Chiar și așa, reprezentanții noștri mai au o șansa…

Explozibili ascunși in icoane! Serviciile rusești spun ca acestea au venit din Ucraina, dupa ce au tranzitat Romania

13:05, 02.04.2024 - Captura de explozibili in Rusia! Serviciile de securitate rusești au anunțat marți ca au confiscat zeci de kilograme de explozibili proveniti din Ucraina, ascunse in icoane ortodoxe! icoanele explozive ar fi tranzitat mai multe țari din UE, printre care și Romania. Serviciul secret rus FBS a anunțat…

Dupa cereale si zahar, Ucraina „inunda” Europa si cu pasari. Unde a inceput revolta

10:00, 02.03.2024 - Importurile din Ucraina dau, din nou, peste cap industria alimentara din Romania. Dupa scandalul cerealelor, s-au nascut tensiuni din cauza carnii de pui. Un pui produs in Ucraina costa 3,20 euro fața de 7 euro in UE, iar importatorii majori de pui ucainean sunt Ungaria, Slovacia, Polonia și Romania.…

Comunicat Mircea Hava: Polonia, Romania, Ungaria, Bulgaria și Slovacia iși vand produsele agricole cu prețuri mai mici cu 40%

17:00, 18.02.2024 - Comunicat Mircea Hava: Polonia, Romania, Ungaria, Bulgaria și Slovacia iși vand produsele agricole cu prețuri mai mici cu 40% Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit razboiul din…

Fermierii amenința din nou cu proteste care pot paraliza economia. Care sunt noile lor nemulțumiri

09:10, 17.02.2024 -  Comisia Europeana a propus la sfarșitul lunii ianuarie prelungirea cu inca un an a scutirii de taxe vamale oferita Ucrainei. Aici, liderii europeni au adaugat cateva masuri pentru a limita impactul negativ al importurilor ucrainene asupra agricultorilor europeni.Propunerea Comisiei nu a mulțumit, insa,…

„Noi nu ii scoatem pe fermierii europeni de pe pietele lor locale”- oficial de la Kiev

09:00, 15.02.2024 - Oficialii de la Kiev declara in continuare ca exporturile ucrainene de produse agricole prin Europa de Est nu au afectat aceste piete, chiar daca fermierii din statele vecine susțin contrariul. „Cu niciun produs nu ii scoatem pe fermierii europeni de pe pietele lor locale”, spune Taras Kacika, adjunct…

Romania mananca din Ucraina! Am „reusit” chiar sa depasim gigantii China si Turcia

12:00, 02.02.2024 - Exporturile de cereale sunt o sursa de tensiuni intre Kiev si tarile vecine membre UE, in conditiile in care Bulgaria, Polonia, Ungaria, Romania si Slovacia au devenit rute alternative de tranzit pentru cerealele ucrainene, in ideea de a contracara diminuarea exporturilor prin porturile ucrainene de…


Ce parere ai despre aceasta stire?