Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mozilla Firefox poate castiga razboiul browserelor

Publicat:

Planul facut in urma cu un an incepe sa dea roade pentru companie.

Firefox ar putea avea un avataj major in fata browserelor concurente, , Chrome si Safari. a anuntat ca jocurile de browser vor merge mult mai bine gratie 4 al celor de la Epic.

In pragul , eveniment care va avea loc saptamana viitoare la , Mozilla si Epic au aratat cat de bine se misca 4 in Firefox fara pluginuri, potrivit cnet.

Iata demonstratia postata de Mozilla pe Internet:

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sabin Sarmaș propune cinci soluții pentru reducerea prețurilor din piața imobiliara clujeana (P)

11:50, 02.06.2024 - „Planul meu de guvernare include mai multe inițiative pentru a aborda problema bulei imobiliare inflaționiste și a costurilor ridicate ale vieții in Cluj. Ma concentrez pe dezvoltarea economica incluziva, care sa ofere locuri de munca și oportunitați pentru toți locuitorii, și pe promovarea unui mediu…

Jens Stoltenberg bate cu pumnul in masa: Ucraina are nevoie de 100 de miliarde de euro, de la aliați

22:55, 30.05.2024 - Șeful NATO, Jens Stoltenberg, considera ca Ucraina poate caștiga razboiul numai daca țara primește „sprijin solid continuu” de la aliați. Declarația a fost facuta joi, inainte de o intalnire cu miniștrii de externe ai țarilor NATO. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, spune ca Ucraina poate…

„Ucraina poate caștiga razboiul, dar cu sprijin solid și continuu”, spune Jens Stoltenberg

21:15, 30.05.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat, joi, ca provocarile cu care Ucraina se confrunta in razboiul cu Rusia „sunt majore si in crestere” si a estimat ca armata ucraineana se va putea impune in acest conflict „doar cu un sprijin solid si continuu” din partea statelor Aliantei.

Ucraina poate caștiga razboiul cu banii rușilor. „Sistemul financiar occidental gazduiește mulți bani parcați de oligarhi”

06:05, 14.05.2024 - Ucrainenii ar putea caștiga in timp relativ scurt razboiul daca ar primi activele inghețate ale Rusiei din Occident, circa 300 de miliarde de euro, susține experta Iulia Joja. SUA au trecut o lege care le permite sa faca acest lucru, iar la nivelul UE au fost propuse deja masuri similare.

Autocrațiile caștiga razboiul informațional. Sistemul imun al democrației a fost compromis? / ANALIZA

14:30, 08.05.2024 - Un profesor de securitate nationala la US Naval War College, profesor asociat la Harvard Extension School si fost consilier in Senatul SUA, Tom Nichols, afirma intr-o analiza publicata in revista The Atlantic ca teoriile conspirației  devin surprinzator de ușor de crezut, indiciu al unei naivitați care…

Avertisment extrem de dur pentru Ucraina: Ajutorul primit de la SUA ar putea fi ultimul. Nu pot caștiga militar razboiul in niciun fel (Analiști)

18:16, 27.04.2024 - Analiștii militari spun ca Ucraina ar trebui sa foloseasca cu prudența cel mai recent pachet de ajutor american de 61 de miliarde de dolari, ca și cu ar fi ultimul pe care țara l-ar primi, scrie Business Insider.

Carnea artificiala caștiga teren. Carnații creați in laborator vor ieși pe piața intr-o țara din Europa

22:20, 18.04.2024 - Constituiti din 28% grasime de porc, imbogațita cu mazare texturata, naut, soia și proteine de grau, noii carnati produsi de Meatable ar putea potoli foamea si ar salva animalele de la sacrificare, informeaza The Guardian.

Razboiul fara gloanețe dintre China și SUA: se ridica un mare 'zid' pentru blocarea chinezilor pe o piața strategica

18:05, 03.04.2024 - Ministerul Comerțului din China a transmis marți ca se opune ferm raportului SUA privind barierele din calea comerțului exterior in cadrul caruia "China este descrisa ca țara provocand principala ingrijorare", relateaza Rador Radio Romania. Raportul național de estimare a comerțului privind barierele…


Ce parere ai despre aceasta stire?