Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motocicletă răsturnată. Accident la Sărata-Monteoru

Publicat:

Trafic dirijat pe DJ203G, in , in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza, anunța Poliția. ,,Din primele date, o motocicleta s-ar fi rasturnat. La acest moment, o persoana este evaluata medical.”, transmite IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldebuzau.ro…  

Sursa articol: jurnaluldebuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

(FOTO) Grav accident la Matești. Mașina rasturnata, trafic blocat

17:00, 13.06.2024 - Trafic blocat in aceasta dupa-amiaza, pe DJ 203 K, in Matești, dupa ce o mașina s-a rasturnat și a ramas pe mijlocul drumului. Un echipaj de descarcerare de la ISU Buzau a acționat la fața locului. Vom reveni cu detalii.

(UPDATE) Motocicleta rasturnata. Accident la Sarata-Monteoru

21:36, 26.05.2024 - UPDATE ,,Din primele date de la fața locului, a reieșit ca motocicleta condusa de o tanara de 30 de ani, din Brașov, pe direcția Sarata Monteoru catre Leiculești, a pierdut controlul asupra direcției,imprejurare in care s-a rasturnat. Accidentul s-a soldat cu ranirea motociclistei, acesta fiind preluat…

Accident de motocicleta, pe drumul spre Monteoru

17:30, 26.05.2024 - Trafic dirijat pe DJ203G, in localitatea Sarata Monteoru, din cauza unui accident rutier soldat cu o victima. Din primele date, o motocicleta s-ar fi rasturnat, iar la acest moment, o persoana este evaluata medical. Vom reveni cu detalii.

Inca un accident. Impact intre o mașina și o motocicleta, la Vernești

14:10, 19.05.2024 - Trafic dirijat pe pe DN10, in Vernești, in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza, anunța reprezentanții IPJ Buzau. ,,Se pare ca este vorba de o coliziune intre un autovehicul și o motocicleta. La acest moment o persoana este evaluata medical.” , transmite Biroul de Presa al IPJ Buzau.…

Grav accident la Cilibia. Impact intre un TIR și o mașina

23:40, 03.05.2024 - Trafic dirijat pe DN2B, in Cilibia, in urma unui accident rutier produs in aceasta seara. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre un camion de mare tonaj și un autovehicul, o persoana este evaluata medical la acest moment.” , transmite IPJ Buzau.

Accident pe DN 10, in zona Siriu. ,,Doua persoane sunt evaluate medical”

13:05, 02.05.2024 - Trafic dirijat pe DN10, in Gura Siriului, in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este un singur autovehicul implicat, doua persoane sunt evaluate medical la acest moment.” , transmit reprezentanții IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Accident la Merei. Coliziune intre doua mașini

10:26, 01.05.2024 - Trafic dirijat, in aceasta dimineața, pe DJ 203G, spre Merei, in urma unui accident rutier. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre doua autovehicule, doua persoane sunt evaluate medical la acest moment.” , precizeaza Biroul de Presa al IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

(VIDEO) Caprior ramas blocat intr-o curte, salvat de jandarmi

10:55, 05.04.2024 - Un caprior ramas blocat intr-o curte din localitatea Sarata Monteoru, județul Buzau, a fost salvat de o patrula de jandarmi. Potrivit Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Buzau, capriorul a fost vazut de catre un echipaj de patrulare. Acesta incerca sa scape dintr-o curte in care ramasese blocat.…


Ce parere ai despre aceasta stire?