Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Motivul surprinzator pentru care spionii britanici foloseau abuziv bazele de date

Publicat:

Serviciile de informatii din au recunoscut, intr-o serie de documente private obtinute de organizatia , ca multe dintre informatiile stranse nu sunt de interes pentru securitate, noteaza . Printre acestea se numara si verificarea adreselor unor prieteni pentru a trimite felicitari aniversare, scrie Gandul.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momente de panica, in centrul Parisului. A cazut celebra morișca de pe cladirea cabaretului Moulin Rouge VIDEO

10:31, 25.04.2024 - Fatada cabaretului parizian a fost avariata de caderea celor patru palete. De asemenea, literele "MOU" s-au desprins si au cazut pe strada.Acoperite cu o prelata verde, paletele rupte de la cabaretul Moulin Rouge erau inca pe jos, joi dimineata.Nu au fost raportate persoane ranite in urma acestui incident,…

Un artist face naveta cu avionul din Argentina in Marea Britanie, pentru ca e mai ieftin decat sa stea in chirie la Londra

20:35, 20.04.2024 - Un artist care a fost evacuat din chirie de proprietarul casei in care locuia la Londra a inceput sa faca naveta din Argentina, unde chiria este mult mai ieftina și acopera costul biletului de avion, relateaza The Guardian.

Un barbat a fost gasit mort, in mijlocul strazii. S-a dovedit ca acesta cazuse dintr-un balon cu aer cald

14:30, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un balon cu aer cald, in nord-estul orasului Melbourne. Serviciile de urgenta au fost alertate atunci cand pe Albert Street, in Preston, a fost descoperit un cadavru, in dimineața zilei de luni, potrivit The Guardian, citat de news.ro.

Ambasadorul Marii Britanii ii refuza pe Iohannis: Am spus ca susținem candidatura lui Rutte (VIDEO)

11:15, 16.03.2024 - Marea Britanie il respecta foarte mult pe președintele Romaniei Klaus Iohannis, dar il susține pe premierul olandez Mark Rutte pentru candidatura la funcția de secretar general al NATO, afirma ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la București, Giles Matthew Portman, la Știrile Pro TV. Motivul…

Milioane de la bancile Kremlinului au mers catre Allwyn, operatorul Loteriei britanice

13:55, 11.03.2024 - Allwyn, operatorul Loteriei Naționale din Marea Britanie, a imprumutat milioane de la bancile deținute de Kremlin, dupa ce a caștigat cel mai mare contract din sectorul public din Marea Britanie, dezvaluie The Guardian.

Operatorul Loteriei Naționale din Marea Britanie a imprumutat milioane de euro de la banci deținute de Kremlin

09:11, 09.03.2024 - Compania din spatele Loteriei Naționale britanice a imprumutat milioane de euro de la bancile deținute de Kremlin in momentul in care a obținut cel mai mare contract din sectorul public din regat, dezvaluie The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?