Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moştenitoarea lui Zac Goldsmith a murit într-un accident de ATV

Publicat:

Mostenitoarea lui a murit intr-un accident de ATV, la ferma familiei sale din Somerset, potrivit www.mirror.co.uk. , de 15 ani, a fost fiica moștenitoarei și a finanțatorului . Serviciile de urgența au fost apelate de la domiciliul Goldsmith din satul luni dupa-amiaza. Adolescenta era intr-un ATV. […]

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Galați. Un polițist a murit, dupa ce un șofer neatent l-a lovit din plin

17:51, 05.05.2024 - In prima zi de Paște a avut loc un accident cumplit in Galați. Un polițist care se afla pe o motocicleta a fost lovit din plin de un șofer neatent, care a intors fara sa se asigure. Medicii sosiți la fața locului nu au avut vești bune cu privire la viața barbatului de doar 34 de ani.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Un motociclist a murit intr-un accident grav produs in comuna Glina

19:06, 04.04.2024 - Un motociclist a murit intr-un accident grav produs in comuna GlinaUn tanar de 36 de ani a murit, joi dupa-amiaza, dupa ce motocicleta pe care o conducea a intrat in coliziune cu o masina in comuna Glina din judetul Ilfov.

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Accident la ieșirea din Ocna Șugatag spre Budești

13:51, 24.03.2024 - Un accident grav s-a produs astazi la ieșirea din Ocna Sugatag spre Budești. Una dintre persoanele implicate a fost gasita conștienta pe targa, in timp ce cealalta a fost gasita incarcerata in mașina. Serviciile de urgența au intervenit imediat la fața locului, iar echipajele medicale au acordat primul…

ACCIDENT MORTAL / Șoferul iși verifica mașina in timp ce victima, o adolescenta de 16 ani, zace intinsa pe jos

07:26, 04.03.2024 - Un accident mortal a avut loc duminica dimineața. Un barbat de 23 de ani care era baut a omorat pasagerul din dreapta. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat in pomii de pe marginea drumului. 

Accident cumplit in Braila! O adolescenta de 16 ani a murit, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul conducea beat

20:06, 03.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs, in urma cu puțin timp, in Braila! O adolescenta de 16 ani și-a pierdut viața, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul de 23 de ani a consumat alcool inainte sa se urce la volan. Mașina in care se aflau a fost distrusa.

O persoana a murit carbonizata in urma unui accident, in județul Alba

00:41, 18.02.2024 - O persoana a murit sambata carbonizata dupa ce masina pe care o conducea a intrat intr-un cap de pod si a luat foc, pe DJ 107B, intre Cergau Mare si Tau, in judetul Alba. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Alba, Garda de interventie Blaj a actionat sambata pentru lichidarea unui…


Ce parere ai despre aceasta stire?