Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini din casa în care locuiește Ela Crăciun. Lucrările au durat 5 ani și arată spectaculos. „Zeci de mii de euro doar în elemente de decor”

Publicat:

La sfarșitul anului trecut, s-a mutat in casa noua, alaturi de familia ei. Lucrarile au durat cinci ani, insa așteptarea a meritat, pentru ca locuinta prezentatoarei TV arata spectaculos. Vedeta a aratat primele imagini din casa la care a visat.Dupa sute de vizite pe șantier, un proces lung și anevoios care de multe ori a dus-o la limita rabdarii, prezentatoarea TV este cat se poate de mulțumita de rezultatul final.„In prima noapte in noua casa m-am simțit ca la un hotel de lux, de 5 stele. M-am simțit ca in vacanța și am dormit bine, pentru ca avem o lenjerie atat de buna și frumoasa,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Cine a strans-o in brațe, de ziua ei de naștere, pe Denisa Nechifor. Imagini de senzație de la petrecere / FOTO

19:41, 09.03.2024 - Denisa Nechifor și-a sarbatorit ziua in avans seara trecuta. Vedeta urmeaza sa implineasca 40 de ani pe 10 martie și a dat o mare petrecere și a avut alaturi cele mai importante persoane din viața ei.

Fotoreportaj: Imagini cu drona surprinse desupra Parcului Tabacarie din Constanta. Cum arata in plin proces de reabilitare (FOTO+VIDEO)

16:00, 01.03.2024 - Primaria municipiului Constanta a demarat lucrarile de reabilitare si modernizare a Parcului Tabacarie din municipiul Constanta.Primarul Constantei, Vergil Chitac, se arata destul de optimist in urma cu aproximativ o luna de zile in urma."Se lucreaza la reabilitarea Parcului Tabacarie. am inceput din…

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

18:00, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!


Ce parere ai despre aceasta stire?