Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Monica Hill, deranjată de prietenele care o copiază. Ce mesaj a postat fosta iubită a lui Cătălin Botezatu pe Instagram: "Se bagă în seamă..."

Publicat:

este deranjata de femeile care o copiaza. Deși fac parte din aceleași cercuri, anumite persoane au ajuns sa ii copieze vedetei multe detalii din viața de zi cu zi. Pentru ele, modelul a avut un mesaj dur pe rețelele de socializare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Madalin, tanarul mort in accidentul din Olt, a fost la mormantul lui. Ce mesaj a scris Narcisa pe coroana / FOTO

00:20, 25.04.2024 - Au trecut deja cateva saptamani de cand Madalin a murit in accidentul din Olt. Familia tanarului nu iși poate reveni din șoc. Prin momente grele trece și Narcisa, fosta lui iubita, tanara din cauza careia s-a spus inițial ca ar fi murit. Se pare ca adolescenta vrea sa ii pastreze vie amintirea lui Madalin.

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

Irina Fodor, mesaj surprinzator la scurt timp dupa ce s-au aflat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Ce a dezvaluit

12:00, 27.02.2024 - Irina Fodor și-a luat prin surprindere urmaritorii de pe contul personal de Instagram atunci cand a facut o dezvaluire neașteptata, chiar la scurt timp dupa ce s-au anunțat concurenții de la Asia Express sezonul 7. Iata ce anunț a facut!

Bogdan Mocanu, reacție dupa ce in spațiul public au aparut discuții intre fosta iubita, Andra Voloș, și mama lui. Ce mesaj ii transmite artistul celei care i-a dat viața

22:50, 23.02.2024 - Bogdan Mocanu vorbește despre discuțiile care au facut inconjurul internetului. Mama artistului și fosta partenera, Andra Voloș, au avut un schimb de replici in vazul tuturor. Cantarețul vorbește și despre asocierile facute de carcotași, cele legate de el și de copilul fostei iubite.

Ce a raspuns Lorena, fosta iubita a lui Lele, cand i s-a spus ca o copiaza pe Andra Volos: ”Sunteți fanele ei…”

16:10, 23.02.2024 - Fosta iubita a lui Lele a reacționat dur, dupa ce a fost acuzata ca o copiaza pe Andra Volos, actuala iubita a lui Lele. Lorena nu iși mai dorește sa fie asociata cu Andra Volos și a raspuns cu o replica pe masura! Iata ce le-a spus celor care au facut aceste acuzații!

Cornel Pasat, mesaj emoționant pentru fosta iubita Oana Roman, dupa decesul Mioarei Roman: ”Sa fie puternica, nu este ușor!”. Cine se ocupa de inmormantare? EXCLUSIV

12:45, 23.02.2024 - Vestea ca Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, s-a stins din viața, azi, la varsta de 84 de ani, l-a indurerat și pe celebrul dansator Cornel Pasat, fostul iubit al Oanei Roman. In exclusivitate pentru Playtech Știri, Cornel Pasat ne-a vorbit despre puternica personalitate a Mioarei Roman, pe…

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.


Ce parere ai despre aceasta stire?