Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momentul adevărului pentru Șoimii Lipova

Publicat:

ARAD. Etapa a 4-a din Liga a III-a, seria a VIII-a, ne aduce in prim-plan un meci cu adevarat important. E vorba de „ciocnirea” din play-off, dintre  CSC Ghiroda și Șoimii Lipova. Atrage atenția și duelul din play-out, LT Cermei – ACB Ineu.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

FC Hermannstadt a invins-o pe UTA, intr-un meci din etapa a patra a fazei play-out a Superligii

20:20, 12.04.2024 - FC Hermannstadt a obținut o victorie importanta impotriva echipei UTA, intr-un meci disputat la Arad și incheiat cu scorul de 3-1 (1-0), in cadrul etapei a patra a fazei play-out a Superligii de fotbal. Jucatorul care s-a evidențiat cel mai mult pe teren a fost atacantul Daniel Paraschiv, reușind sa…

Polițist taiat cu un briceag, in Arad

21:30, 09.04.2024 - S-a intamplat chiar intr-o autospeciala de poliție, in urma cu cateva zile. Este al doilea polițist atacat, dupa cel de la Ineu, care a fost batut in timpul serviciului de un tanar de 25 de ani.

Tanar arestat dupa ce a agresat un polițist aflat in timpul serviciului

23:40, 08.04.2024 - Un tanar de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce in noaptea de sambata spre duminica a agresat un polițist aflat in timpul serviciului in zona unui local din orașul Ineu, județul Arad.

PSD Constanta, la momentul adevarului! Luni va fi anuntat tandemul pentru Primaria si Consiliul Judetean Constanta!

17:06, 24.03.2024 - Candidatii PSD Constanta pentru Primaria si Consiliul Judetean Constanta vor fi validati luni, 25 martie. Prim vice presedintele PSD Constanta, Daniel Georgescu, a mentionat pentru ZIUA de Constanta, ca echipa PSD ului va veni cu oameni care sa administreze, nu care sa conduca."Ne vom alinia la start…

Superliga de fotbal. Luni se joaca ultimele meciuri din prima etapa din play-out

16:40, 18.03.2024 - UTA Arad-FC Voluntari și Petrolul Ploiești-FCU Craiova sunt ultimele partide din prima etapa a play-out-ului Superligii. Ambele meciuri se vor desfașura luni. Echipele sunt implicate in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Ultimele repetitii pentru Liga 3

13:15, 03.03.2024 - ARAD. Daca ACB Ineu a ales sa trimita „artileria grea” un esalon mai jos, pentru duelul din runda inaugurala a returului in Liga 4 cu Soimii Simand (scor 1-2), celelalte gruipari fotbalistice de Liga 3 din judetul nostru au avut parte de ultima repetitie inainte de startul sezonului de primavara.

Lotus Baile Felix a caștigat „triunghiularul” de la Cermei

15:20, 17.02.2024 - Dupa cele doua meciuri de pregatire incheiate cu 1-1 cu Foresta Tileagd și CSM Olimpia Satu Mare, Lotus Baile Felix s-a deplasat sambata in județul Arad pentru „triunghiularul” cu alte doua formații de eșalon trei.


Ce parere ai despre aceasta stire?