Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente sfâșietoare la procesul elevului criminal din Craiova. Tatăl s-a năpustit cu pumnii asupra dubei penitenciarului: „Te omor!”

Publicat:
Momente sfâșietoare la procesul elevului criminal din Craiova. Tatăl s-a năpustit cu pumnii asupra dubei penitenciarului: „Te omor!”

Momente sfașietoare la procesul tanarului care a omorat o fata, și a ranit grav un adolescent in din Craiova. Elevul care a comis atacul criminal a fost audiat astazi, și a facut marturii devastatoare. Tatal indurerat al fetei in varsta de 14 ani, ucisa cu sange rece, s-a napustit cu pumnii asupra dubei in care era transportat inculpatul.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Momente dramatice la procesul lui Vlad Pascu. Mamei lui Sebastian i s-a facut rau in sala de judecata. Soferul drogat nu va fi judecat pentru omor calificat

13:50, 04.04.2024 - In cursul acestei zile a avut loc momente dramatice la procesul lui Vlad Pascu, dupa ce mamei lui Sebastian i s-a facut rau in sala de judecata, și dupa ce magistrații au decis ca șoferul drogat nu va fi judecat pentru omor calificat. Au fost momente dramatice la procesul lui Vlad Pascu Astazi, la Judecatoria…

Momente sfașietoare la procesul elevului criminal din Craiova. Tatal victimei a lovit cu pumnii duba penitenciarului: „Te omor!”

16:06, 29.02.2024 - Momente sfașietoare la procesul tanarului care a omorat o fata, și a ranit grav un adolescent in Gradina Botanica din Craiova. Elevul care a comis atacul criminal a fost audiat astazi, și a facut marturii devastatoare. Tatal indurerat al fetei in varsta de 14 ani, ucisa cu sange rece, s-a napustit cu…

Criminalul din Craiova, care a ucis-o pe Melisa la Gradina Botanica, declarație șocanta! Magistrații au ramas uimiți: „A spus ca nu suporta...”

12:45, 29.02.2024 - In cadrul procesului criminalului din Craiova, acuzat de uciderea Melisei in Gradina Botanica, s-a produs un moment șocant in sala de judecata. Adolescentul inculpat a facut o declarație care a provocat un val de uimire printre magistrați și oamenii prezenți.

Scene sfașietoare la procesul crimei din Gradina Botanica. Mama lui Melis a leșinat, tatal a lovit duba criminalului VIDEO

12:35, 29.02.2024 - Au fost momente tensionate joi, 29 februarie 2024, la Tribunalul Dolj. Mario Alexandru Fojica, elevul de la Liceul Militar din Craiova, care a ucis-o pe Melis Mihaela Lungu și l-a ranit grav pe Emanuel Badica, a fost audiat de magistrați.

Elevul care a ucis o tanara și i-a injunghiat prietenul in Gradina Botanica din Craiova a spus ca "nu suporta sa vada oameni fericiți"

11:35, 29.02.2024 - Declarație șocanta in instanța a adolescentului care acuzat ca vara trecuta a omorat o tanara și l-a ranit grav pe iubitul acesteia in Gradina Botanica din Craiova. Elevul care a comis atacul criminal și parinții acestuia sunt audiați astazi.

Procesul crimei din Gradina Botanica din Craiova. Ucigașul lui Melis este fața-n fața cu baiatul care a supraviețuit atacului

10:30, 29.02.2024 - Zeci de prieteni ai Melisei, fata ucisa, au venit la Tribunal și cer inchisoare pe viața pentru ucigașul Mario Alexandru Fojica. Emanuel Badica, prietenul fetei, care a scapat ca prin minune dupa ce a fost și el injunghiat de mai multe ori, va fi audiat de magistrați.

Mangalia: Primul termen din dosarul in care este judecat Matei Vlad Pascu a debutat cu o amanare! Parintii victimelor, nemultumiti (GALERIE FOTO+VIDEO)

10:06, 22.02.2024 - Procesul a debutat cu stangul, rudele indoliate ale victimelor accidentului de la 2 Mai afland ca trebuie sa astepte pana la ora 12.30, desi initial au fost chemate la ora 9.00. oamenii sunt suparati ca au venit de la sute de kilometri si sunt pusi sa astepte."Bataie de joc cu organizarea Penitenciarului…

Incepe procesul criminalului din Gradina Botanica. Mama Melisei, declaratii cutremuratoare

05:30, 31.01.2024 - Joi, 1 februarie, incepe procesul in care se vor judeca faptele criminalului din Gradina Botanica. In urma planului diabolic al acestuia, o copila de 14 ani a murit, iar un tanar de 18 ani a fost injunghiat si a suferit rani grave, insa medicii au reusit sa il stabilizeze, apoi sa ii ofere tratamentul…


Ce parere ai despre aceasta stire?