Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MOMENT ÎNSPĂIMÂNTĂTOR pe aeroport. Un pasager a căzut dintr-un avion și a decedat

Publicat:

Un pasager britanic a cazut dintr-un avion pe un aeroport din Turcia și a decedat. Incidentul a avut loc marți dimineața, pe aeroportul din Dalaman din sud-vestul țarii, scrie , citeaza libertatea.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Un avion Boeing 737 a ieșit de pe pista in timpul decolarii. Unsprezece persoane au fost ranite, intre care patru grav

14:25, 09.05.2024 -  Unsprezece persoane au fost ranite joi, intre care patru grav, dupa ce un avion inchiriat de compania Air Senegal a iesit de pe pista in timpul decolarii. Incidentul a dus la inchiderea aeroportului din apropiere de Dakar, a anuntat operatorul aeroportuar, relateaza AFP si Reuters.

Andreea Balan, incident pe scena! Cantareața a cazut in timp ce canta și dansa / VIDEO

18:45, 07.05.2024 - Moment neașteptat la unul dintre concertele susținute de Andreea Balan. In urma cu o zi, artista a facut show, ca de fiecare data, doar ca, la un moment dat, a cazut in timp ce canta și dansa. In ciuda acestui incident, cantareața s-a ridicat rapid și a continuat sa faca spectacol.

Incident inspaimantator in Capitala! Brațul unei macarale a cazut peste o mașina parcata

09:10, 02.05.2024 - Un incident de proporții, ce a avut loc in Capitala, a pus in alerta pompierii bucureșteni, care au intervenit la fața locului. Incidentul grav a avut loc pe Șoseaua Giurgiului din Capitala. Brațul unei macarale s-a rupt in timpul unei manevre, potrivit Știrile ProTV. A cazut și a strivit o mașina parcata…

Morisca de vant care decora celebrul cabaret Moulin Rouge a cazut

09:56, 25.04.2024 - Morisca de vant care decora legendarul cabaret Moulin Rouge, situat in cartierul Pigalle din Paris, a cazut in noaptea de miercuri spre joi, informeaza BFM Paris Ile-de-France. Incidentul a avut loc intre orele 02:00 si 03:00.

Scene șocante in Capitala! O femeie a cazut de la etajul 11 al unui bloc

10:50, 08.04.2024 - Scene de groaza s-au petrecut in aceasta dimineața, in Capitala. O femeie a decedat dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc. Incidentul tragic ar fi avut loc in Complexul Exigent de pe Bulevardul Timișoara.

A cazut DIN NOU de la etajul 2! Are doar 5 ani și este in coma

07:31, 05.04.2024 - Un caz teribil vine din Mioveni, acolo unde o fetița de numai 5 ani a cazut de la etajul doi al blocului in care locuiește cu parinții sai. Și mai șocant este faptul ca acesta este al doilea incident de acest gen, in numai 3 ani! A cazut din nou de la etajul 2! Vorbim despre o fetița de aproape cinci…

Scene impresionante in Baia Mare: Un grup de tineri ajuta un batran cazut pe strada

10:55, 07.03.2024 - O zi aparent obișnuita in orașul Baia Mare s-a transformat brusc intr-un moment de incercare, dar și de solidaritate exemplara, atunci cand mai mulți tineri au intervenit in ajutorul unui batran aflat in dificultate. Incidentul a avut loc in zona Vivo Mall, in timp ce batranul incerca sa traverseze…

Caz halucinant. Un avion a fost nevoit sa aterizeze de urgența, dupa ce pasagerilor le-au cazut viermi in cap

12:50, 17.02.2024 - Pasagerii de la bordul unui avion au trait momente cumplite, dupa ce a inceput sa le cada viermi in cap. Piloții au fost nevoiți sa aterizeze de urgența la cel mai apropiat aeroport. Scenele la care au luat parte oamenii au fost ingrozitoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?