Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moldovenii îşi cunosc tot mai bine drepturile. Câte plângeri au fost înregistrate anul trecut

Publicat:

Moldovenii isi cunosc tot mai bine drepturile. pentru arata ca, anul trecut, au fost inregistrate peste 2.100 de petitii, cu 43 de procente mai mult decat in 2015. Cel mai des, oamenii se plang pe serviciile de proasta calitate.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu: E posibil ca eu sa am plangeri facute la DNA

15:15, 08.05.2024 - Marcel Ciolacu a fost intrebat, joi, in cadrul unei conferințe de presa, despre numarul de candidați la alegerile locale din 9 iunie care au dosare penale.„Nu cunosc, imi cer scuze, nu cunosc...”, a raspuns liderul PSD.

Usatii: Guvernarea lupta cu moldovenii impunand restricții la banii in numerar

20:10, 30.04.2024 - Republica Moldova nu este gata sa renunțe la tranzacțiile cash, iar prin aceste acțiuni guvernarea provoaca cetațenii sa caute metode de a scoate banii in offshore. Declarația a fost facuta de președintele Partidului Nostru, Renato Usatii.

Ce spune Igor Grosu despre moldovenii interziși in Romania pentru tentative de destabilizare a Bucureștiului

17:46, 11.04.2024 - Președintele Parlamentului, Igor Grosu, declara ca cei 116 moldoveni care intenționau sa destabilizeze impreuna cu reprezentanții AUR Bucureștiul sunt „protestatari de profesie” și fac jocul pro-rusului Ilan Șor.

Alina Pușcaș, șocata de momentul Ilonei și al lui Ristei la Te cunosc de undeva! „E ilegal ca Ristei sa aiba picioarele astea!”

11:55, 22.03.2024 - Pentru cea de-a șasea gala a transforming show-ului de la Antena 1, ruleta i-a pus la grea ȋncercare pe Ilona și Ristei, oferindu-le ȋn gala de saptamana trecuta doar „?”. Astfel, cei doi au avut la dispozitie cu 3 zile mai putin pentru a-și pregati personajul, o artista despre care cei doi s-au pus…

Cetațenii moldoveni care au muncit sau muncesc in Letonia vor putea primi pensii

16:15, 13.03.2024 - Moldovenii stabiliți in Republica Letonia vor putea beneficia de pensii sau de alte prestații sociale. Comisia protecție sociala, sanatate și familie a examinat proiectul de lege privind ratificarea unui acord care presupune acest lucru și il va propune spre aprobare in prima lectura in plenul Parlamentului,…

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat in Oana Radu. Cum a sunat piesa „Cand am o zi grea” cantata de cei doi / VIDEO

00:00, 10.03.2024 - Jo și Liviu Teodorescu au ridicat atat juriul, cat și pe concurenți in picioare, pentru dans. Transformarea lor in Oana Radu a adus multa bucurie in platoul de la Te cunosc de undeva, unde au interpretat piesa cu 80 de milioane de vizionari a artistei.

Mitru Leșe nu va mai candida la Primaria Targu Lapuș. Ii va preda ștafeta lui Vlad Herman (VIDEO)

21:20, 28.02.2024 - Primarul orașului Targu Lapuș, Mitru Leșe, in varsta de 67 de ani, nu va mai candida pentru un nou mandat la alegerile locale din iunie. Acesta ii va preda ștafeta lui Vlad Herman, actualul administrator public al orașului Targu Lapuș. ”Vine un moment in viața fiecaruia dintre noi in care avem de facut…


Ce parere ai despre aceasta stire?