Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mobila de bucătărie – cum o alegem?

Publicat:

Chiar daca poate avem tendința sa o subestimam uneori, bucataria este o camera foarte importanta din casele și apartamentele noastre. Este locul unde toata lumea din casa se aduna dimineața sa se așeze la cea mai importanta masa a zilei, micul dejun. Acolo ne adunam și noi forțele dimineața, in timp ce ne preparam cafeaua sau ceaiul și gustarea de dimineața. Și tot in bucatarie ne adunam și la final de zi, sa ne povestim prin ce peripeții am mai trecut astazi sau sa ne relaxam in timp ce lasam creativitatea la joaca, la gatit.

Bucataria este un loc intim, cu un rol major in apropierea…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

5 lucruri pe care ar trebui sa le știe toata lumea despre fumat

17:05, 29.05.2024 - Nu este un secret faptul ca fumatul este extrem de daunator, dar, in ciuda tuturor dovezilor științifice pe care le-am acumulat, inca circula o serie de mituri și concepții greșite despre sursa elementelor nocive asociate fumatului.

Prevenirea și rezolvarea mirosurilor neplacute de pe hainele dumneavoastra

16:56, 29.05.2024 - Nu exista nimic mai neprofesional sau mai neatractiv decat sa ajungi la serviciu sau la o intalnire sociala in haine mirositoare. Felul in care aratați este important, dar felul in care mirosiți spune mai mult. Fie ca este vorba despre tine, despre hainele tale sau despre casa ta. Casa ta este zona…

Ce alimente ataca puternic sistemul imunitar. De ce ar trebui consumate cat mai rar: ”Incepi sa arați...”

14:55, 10.05.2024 - Nu e un secret pentru nimeni fapul ca alimentația afecteaza modul in care te simți și cat de bine iți funcționeaza organismul. Afla din randurile de mai jos ce alimente ataca puternic sistemul imunitar și de ce ar trebui consumate cat mai rar.

Calendar Ortodox 3 mai 2024 - Vinerea Mare. Rugaciunea pe care toata lumea ar trebui sa o rosteasca astazi pentru a avea noroc

08:20, 03.05.2024 - Sarbatoare extrem de importanta astazi, 2 mai 2024. Este Vinerea Mare, adica ziua in care Iisus Hristos a patimit și a fost rastignit pe cruce. Ce rugaciune ar trebui sa rosteasca toata lumea astazi pentru a avea noroc.

9 greșeli pentru care ar trebui sa incepi sa te ierți

09:15, 24.04.2024 - Sa recunoaștem, toți facem greșeli. Face parte din natura umana. Dar, de multe ori, evitam sa ne gandim la ele și le lasam sa ne strice fericirea și linișea sufleteasca. Acest lucru poate fi daunator și ne poate impiedica sa mergem mai departe.

Cum sa te pregatești de acum pentru o pensie ca o vacanța?

16:55, 29.03.2024 - Imagineaza-ți libertatea pe care o poți avea pentru a explora lumea, pentru a te ocupa de pasiuni neglijate sau pentru a te relaxa, pur și simplu, știind ca dupa incheierea zilei nu trebuie sa te trezești dimineața, pentru a merge la job. Daca depui efort astazi pentru ziua de maine, iți poți transforma…


Ce parere ai despre aceasta stire?